Dragnea acuzat din Parlament că a luat Șpagă:”Domnule Dragnea, care e comisionul?…”

405

Legea offshore,adoptată de senatori și care a ajuns pe masa deputaților naște serioase semne de întrebare în rândul parlamentarilor,care îl acuză pe președintele PSD Liviu Dragnea că a vândut gazele României din Marea Neagră contra unui comision consistent.

Astfel, liderul PMP Eugen Tomac spune că prin Legea offshore se dorește înstrăinarea gazelor naturale din Marea Neagră unor companii străine, contra unor comisioane imense în defavoarea românilor.

”Domnule Dragnea, care e comisionul?

Dragnea, ca un adevărat despot, dispune, după bunul plac, de resursele naturale ale României. El face și desface legi, ordonanțe, dispune ordine în partid și totul se rezolvă, așa cum el negociază cu oficialii din țară și din străinătate. Încercând o lovitură de imagine , El Padre, a ieșit la tablă, a făcut calcule și a anunțat o națiune întreagă, în direct, că nu ne vindem bogățiile țării. Așa că legea offshore a fost adoptată, cum a vrut el, lăsându-l în offside pe partenerul său de la guvernare, Tăriceanu.

Toate bune și frumoase, dar pare să fi fost o mică diversiune, completată, de un posibil șantaj la adresa companiilor multinaționale. După ce legea a ieșit acum cum a vrut mușchiul lui Dragnea, a început un adevărat pelerinaj, al șefilor de companii, al oficialilor de la ambasadele interesate de exploatarea resurselor României, la ușa președintelui Camerei Deputaților. Nu s-au dus la Guvern, la prim ministru sau la ministrul Enegiei sau al Economiei, ci direct, personal la ”capo di tuti capi”. Toți au înțeles că nu pot discuta decât cu El însuși. El controlează România, el taie și spânzură. O stratagemă bine pusă la cale, pentru a arăta, lumii întregii cine este Stăpânul. Apoi au început negocierile. Unul după altul, străinii, atrași iremediabil de apele Mării Negre, au purtat discuții personale, cu toate ușile închise, cu ”patronul”. Drept urmare, la Senat, PSD a introdus amendamentele necesare la legea offshore, potrivit negocierilor purtate, pe ascuns de Dragnea, după ce s-a întors în Parlament, la solicitarea de reexaminare a lui Iohannis.(Continuarea, mai jos …)

Loading...

Acum țara pierde, companiile câștigă, iar El Padre, triumfă.

Ne aducem aminte că așa s-a întâmplat și cu vânzarea pe doi lei a resurselor naturale din pământurile României către OMW, tot pe vremea PSD. Năstase ne-a vândut bogățiile subsolului, Dragnea înstrăinează rusersele Mării Negre. O continuitate, în timp, a politicilor dezastruoase promovate de acest partid ticăloșit. Asta, în timp ce Ion Iliescu, pregătea terenul pentru oamenii lui, din viitor, când în anii 90, lansa lozinca ”Nu ne vindem țara”. Deci, domnule Dragnea, care e comisionul pentru gazele din Marea Neagră?”, spune Tomac.

Serban Nicolae ,ofuscat ca a fost prins cu minciuna, s-a ridicat si a plecat dintr-o emisiune – VIDEO

Loading...