Dragnea a „luat foc” după acuzaţiile lui Iohannis:”El este infractorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român…”

167

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că afirmațiile șefului statului la adresa sa sunt acțiunile unui om „nervos” care „vede cum se strânge funia în jurul parului” și care se gândește că poate veni momentul să „dea socoteală pentru ilegalități pe care le-a săvârșit”.

„Vreau să comentez reacția președintelui Iohannis de marți. Eu am văzut ca mulți alții un om în panică, foarte nervos și este firesc pentru că vedem un președinte care este panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat. Domnul Iohannis vede cum se strînge funia în jurul parului și se gândește serios că poate veni momentul să dea socoteală pentru numeroasele ilegalități pe care le-a săvârșit în anii trecuți (…) Mai era cineva care folosea placa cu infractorii și penalii, Kovesi, când a început să se discute despre Onea și Portocală”, a declarat Liviu Dragnea.

După ce a prezentat mai multe informaţii despre situaţia juridică a lui Klaus Iohannis, Dragnea a mai precizat: „Cineva poate spune ca el este infrcatorul care s-a cocoţat în cea mai înaltă funcţie în statul român.”

Loading...

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că informațiile furnizate cu o zi înainte de Liviu Dragnea și care îl vizează sunt „fake news”, catalogându-l pe acesta un disperat care progresează.

 

Siliconata din Clanul Dragnea-TelDrum, amenintari la adresa unui politist: „Daca ma amendezi, esti dat afara din Politie!”

Loading...