Două cartiere luate cu asalt in Bruxelles și Paris !

717

Şase persoane au fost arestate de poliţie joi seară la Bruxelles în cadrul anchetei asupra atentatelor care au făcut cel puţin 31 de morţi marţi în capitala Belgiei, a informat parchetul federal, citat de AFP.

Trei dintre acestea au fos reţinute „în faţa porţii noastre, la parchetul federal”, în centrul Bruxellesului, a precizat un purtător de cuvânt al parchetului, Eric Van Der Sypt.

UPDATE: Șase persoane au fost arestate la Bruxelles, iar la Paris a fost dejucat un plan de atentat.

O operațiune antiteroristă de amploare are loc, la această oră, în Franța, în suburbia pariziană Argenteuil, din departamentul Val-d’Oise, potrivit LeParisien, aflată în nord-vestul aglomerației pariziene. Un suspect de terorism a fost reținut de autorități.

Loading...

Suspectul plănuia un atentat terorist despre care ministrul de Interne francez, Bernard Cazeneuve, spune că era „într-un stadiu avansat”.

În același timp, la Bruxelles, forțele de ordine au luat cu asalt un cartier, Schaerbeek. O casă în care s-ar ascunde doi teroriști este înconjurată de armată. S-au auzit împușcături și explozii mici, iar elicopterele survolează zona.

content-imagecontent-image

Loading...