Doi poliţişti de la rutieră pozau frumos pentru Facebook , în timp ce în spatele lor se întâmpla o contravenţie pe care trebuiau să o sancţioneze

273

Doi poliţişti de la rutieră s-au fotografiat în timpul serviciului, pe străzile din Brăila, în timpul unei acţiuni pentru siguranţa transportului de persoane. Fără să ştie, aceştia au fotografiat şi o contravenţie pe care trebuia să o sancţioneze.

Ceea ce au pierdut din vedere omenii legii este pietonul din plan secund, care traversează strada prin loc nepermis, în timp ce poliţiştii pozau frumos pentru Facebook.

loading...

Poza a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române, cu următorul mesaj: „Dacă îţi place ceea ce faci, niciodată nu va fi o muncă. -Confucius. Fotografie realizată, astăzi, de colegii noștri de la Brăila, în timpul unei acțiuni pentru #siguranțatransportului de persoane”.

Internauţii nu au ratat ocazia pentru a-i taxa pe poliţişti.

Unul dintre internauţi a spus: „cu siguranta, Confucius a trecut pe langa voi,  ti-a vazut colega, apoi o zis,,… O zi minunata, fara evenimente dragilor…

„Dar persoana din spate care trece prin loc nepermis au observat-o ei sau doar fotograful?”, a scris un alt internaut.

 

loading...