Doi ciobani au fost atacaţi şi bătuţi crunt de patru indivizi , unul dintre ei fiind luptator MMA !

912

Un cioban şi angajatul său au ajuns pe mâna chirurgilor din Cluj-Napoca, după ce au fost atacaţi şi bătuţi crunt de patru indivizi.

Potrivit unor surse neoficiale, unul dintre atacatori este un luptător MMA. Agresorii sunt încă în libertate, însă poliţiştii se află pe urmele lor.

Un apropiat al uneia dintre victime, un cioban din Jucu de Sus, a declarat, sub protecţia anonimatului, că acesta a fost atacat de patru agresori. Ciobanul a ajuns pe masa de operaţii la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în timp ce angajatul său de la stână a ajuns la Clinica de Ortopedie, având fracturi deschise la nivelul membrelor.

Loading...

Potrivit unor informaţii neoficiale, totul ar fi pornit de la faptul că oile ciobanului au intrat pe păşunea aflată în proprietatea părinţilor unuia dintre agresori.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a precizat pentru Vocea Transilvaniei că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală 7 Gherla desfăşoară activităţi în urma unei plângeri privind infracţiunea de lovire şi alte violenţe sub îndrumarea şi supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla, scrie Vocea Transilvaniei.

Loading...