Doctorul Pompiliu Popescu:”Ne-au gazat ca la Auschwitz. Fac cancer, în timp”!

1428

Fostul medic al naționalei, identificat cu Generația de Aur, a fost, în după-amiaza și în seara zilei de vineri, la mitingul Diasporei. ‘Pompi’ acuză dur atacul Jandarmeriei.

Suferă de laringită și de bronșită

‘Gazele care s-au dat în piață sunt mutagene, adică determină mutații genetice. Nu sunt letale, pe moment. Dar, fac cancer, în timp. Sunt gaze de distrugere în masă. Ne-au gazat ca la Auschwitz!

Deosebirea între ce a fost la Auschwitz și ce a fost în Piața Victoriei a constat în faptul că aici s-a petrecut în aer liber, n-a fost presiune pe volum mare. Dacă îl dai în spațiu închis, gazele respective pot produce moartea’, ne-a declarat Pompiliu Popescu.

Doctorul susține că suferă de laringită și de bronșită, după asaltul jandarmilor.

‘Începuse să mă usture mucoasele’

Pompiliu Popescu s-a aflat în Piața Victoriei, pentru a protesta împotriva guvernării PSD-ALDE. A părăsit zona înainte de căderea întunericului, după ce a încasat câteva jeturi.

„Am plecat din mijlocul manifestației, pentru că începuse să mă usture mucoasele, nasul și ochii. M-am văzut cu altcineva, apoi am revenit în piață’.Au folosit gaz radioactiv, total interzis. Sunt gaze letale, pentru exterminarea maselor, pe timp de război’, precizează Pompiliu Popescu.

loading...

 

 

Un „greu” din PSD, îndemn obscen la adresa lui Klaus Iohannis, fostului premier Dacian Cioloș, precum și PNL și USR:”Da’ nu vreți voi să vă muiți între voi și să lăsați țara în pace…”

 

 

loading...