DIN NOU probleme pentru Gigi Becali ! Va fi ADUS CU MANDAT în fața judecătorilor

1159

Gigi Becali are iar mari probleme cu oamenii legii! Patronul Stelei, eliberat anul trecut din închisoare, va fi dus cu mandat în fața judecătorilor. Dosarul este unul care face referire la milionarul Puiu Popoviciu, un apropiat al lui Traian Băsescu.

După trei ani de procese, dosarul milionarului Puiu Popoviciu este aproape de o primă sentinţă. Judecătorul Corneliu Bogdan Ion Tudoran le-a spus astăzi avocaţilor să fie pregătiţi ca la următorul termen din proces, pe 15 februarie, să pună concluzii pe fondul acestui proces de corupţie. De asemenea, la ultimul termen va fi adus cu mandat şi martorul Gigi Becali. Potrivit DNA, prejudiciul în acest caz depăşeşte 335 de milioane de lei.

Loading...

În acest dosar afaceristul Puiu Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, precum şi dare de mită.
Totuşi, atunci când a fost audiat în acest proces, în iulie 2014, Becali a refuzat să depună mărturie împotriva inamicului său în afaceri şi a susţinut că se roagă pentru duşmanii săi. El a refuzat să jure pe Biblia din instanţă, pe motiv că nu ar fi ortodoxă. Din acest motiv, procurorul DNA a solicitat reaudierea lui Gigi Becali, care nu ar fi dat o declaraţie completă. În această situaţie, judecătorul Corneliu Bogdan Ion Tudoran a decis citarea lui Gigi Becali, la termenul din 15 februarie, cu mandat de aducere.
„O să-i spunem lui George Becali că doamna procuror a insistat. Citat cu mandat de aducere, şi cu menţiunea că a fost luată această hotărâre pentru a nu întârzia judecata pricinii, şi pentru celeritatea procesului”, a arătat magistratul, scrie adevarul.ro

Gigi Becali spune că nu a fost niciodată citat de la ultima prezență în dosarul lui Puiu Popoviciu, așa că nu vede de ce ar trebui dus cu mandat la judecători. Fostul deputat PNL spune că va merge singur în fața instanței, nefiind nevoie de intervenția oamenilor legii.

”Eu mă voi duce, dar eu nu am să declar nimic. Ca să mă ducă cu mandat, trebuie să mă citeze, ori eu nu am fost citat. Eu răspund la cererile justiției. Eu nu depun mărturie împotriva unui om nici dacă îmi taie capul.”, a spus Gigi Becali.

Loading...