Dezvăluiri incredibile facute de Tarian Băsescu.ATAC DUR la adresa lui Gigi Becali : „Era ULTIMUL NIMIC de care mă puteam ocupa…”

1167

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a intervenit, în direct, la România TV unde a făcut dezvăluiri incredibile din dosarele a trei grei din politica românească. 

baselu-660x400

Băsescu s-a enervat rău din cauza acuzaţiilor lui Gigi Becali, Adrian Năstase şi Decebal Traian Remeş. Toți au spus, de-a lungul anilor, că ei au făcut pușcărie din cauza lui Băsescu.

Fostul președinte s-a enervat atît de tare încât a coborât nivelul dialogului.

„Le spun lui Gigi Becali, Remeş, Adrian Năstase. Toţi ăştia după ce au fost condamnaţi, m-au acuzat pe mine. Eu am avut o poziţie neutră. Nu am intervenit nici la fratele meu, chiar dacă eu cred că a fost o înscenare. Gigi Becali era ultimul nimic de care mă puteam ocupa. Aveam probleme cu politica externă. Stăteam eu de capul golanilor din fotbal?! Asta a constatat justiţia”, a tunat Băsescu.(Continuarea, mai jos..)

loading...

Gigi Becali l-a acuzat mereu pe Tarian Băsescu că a tras sforile să ajungă în detenţie. În ultima intervenţie, cea mai recentă, la Antena 3, a continuat să-l atace pe fostul şef de stat. ”Mi-au spus peste tot, Băsescu se interesează de tine. Mi-au dat pușcărie ca să-i fie pe placul domnului președinte. Știu direct de la Curtea Supremă. Eu pot să spun ce a spus verișoara mea, care a fost judecător la Curtea Supremă”, a declarat recent Gigi Becali despre Traian Băsescu.

DOVADA ca Antena 3 manipuleaza GROSOLAN ! Gadea si Firea „demascati de propria prostie” – Video

loading...