DEZVALUIRI INCENDIARE facute de Putin :”Partenerii nostri nu vor colaboratori, ci vor vasali, vor sa conduca, insa cu Rusia nu merge asa!”

511

„Haideti sa nu uitam ca SUA este singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic. Si a facut-o impotriva unei tari ne-atomice. Impotriva Japoniei. Oare am sters asta din memorie? Nu! Nu putem uita! Si vom reactiona de fiecare data impotriva amenintarilor externe.

Acum o sa dau voce unor lucruri foarte simple, banale, clare si care stau la baza celor ce se petrec intre noi si Statele Unite. Noi suntem singura tara, in afara de SUA, care detine triada nucleara: pe Pamant, in aer si in oceane. Si armele noastre sunt egale cu ale lor atat ca putere, cat si ca numar.

Loading...

Anume aceasta egalitate sta la baza multor decizii menite sa sustina Rusia. Cand in Consiliul de Securitate al ONU ni se arata cate o pulbere gasita, chipurile, pe teritoriul Bagdadului sau altundeva in Irak si este definita ca fiind arma de distrugere in masa, iar sub acest pretext se merge in acea tara, pentru a lichida armata si a-l spanzura pe seful statului, oricare ar fi acesta, ca apoi sa ni se explice ca, de fapt, acolo nu era nici un fel de arma de distrugere in masa, imi vine un dubiu… Sunt partenerii nostri sinceri? Am senzatia ca partenerii nostri nu vor colaboratori, ci vor vasali, vor sa conduca, insa cu Rusia nu merge asa.”

Loading...