Dezvăluiri cutremurătoare: ” Îşi puneau nume de femei. Părintelui i se spunea „Pomohacea”

1884

Scandalul în care este implicat Cristian Pomohaci ia amploare. Un bărbat care a locuit timp de o lună în aceeaşi garsonieră cu preotul face dezvăluiri şocante.

Busuioc Tănase a decis să spună ce a văzut acum 25 de ani şi susţine că preotul dormea cu încă 7-8 persoane în cameră.

CITESTE SI  : Un fost coleg de facultate de-al preotului Cristian Pomohaci, a făcut declaraţii INCENDIARE :” Luau băieţi din gară, îi spălau…”

loading...

„Nu, eu nu sunt de aceeaşi orientare sexuală. A venit odată cu mine din Turcia. Noi locuiam într-o garsonieră cam 7-8. Ei dormeau într-o cameră, eu în bucătărie. Când venea părintele noi nu intram acolo. Îmbrăcămintea şi vorbele mi se păreau ciudate, vorbeau cu „fă” între ei. Îşi puneau nume de femei. Părintelui i se spunea „Pomohacea”. Băiatul care era prietenul nostru era „Maria”. Îşi spuneau „Madona, Cristina Dementa, Patricia”. Sunt 25 de ani de atunci. Eu sunt din provincie. Atât a fost, perioada aceea de o lună de zile”, a spus Busuioc Tănase. (Citește aici toate detaliile despre cazul preotului care a șocat România)

„Eu am avut un coleg de facultate care a întreţinut relaţii intime cu el. S-a mai auzit aici în Sibiu cu el, cu nişte băieţi care au întreţinut relaţii sexuale cu el. L-au filmat şi de atunci îl şantajează. Există filmare cu el”, a spus un martor.

Daniel Ionaşcu este de astăzi avocatul oficial al lui Cristian Pomohaci.

CITESTE SI : SURPRIZA MARE ! Ce s-a gasit acasa la parintele Cristian Pomohaci. Situatia se complica …

 

loading...