Dezvăluirea surorii fetei de 15 ani, spânzurate la Suceava: „A făcut-o de...

Dezvăluirea surorii fetei de 15 ani, spânzurate la Suceava: „A făcut-o de frica părinţilor şi de vorba lumii …SĂ SE FACĂ DREPTATE! ” – VIDEO

480
Sora fetei care s-a spânzurat la Suceva dezvăluie motivul

O frumoasă tânără de doar 15 ani şi-a luat viaţa la Suceava, de frica părinţilor şi de ruşinea lumii.Nicoleta era şantajată de doi băieţi, minori, care o ameninţau că vor face publice nişte fotografii pe care le aveau cu fata.

„Aşteptăm să se facă dreptate”

Sora fetei, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Nicoleta a decis să-şi pună capăt zilelor.

„A şantajat-o. Citez: Dacă nu vii la mine în 30 de minute că sunt singur acasă, vrei cumva să vadă lumea ce am eu cu tine în telefon? Vii sau nu. Îmi dai răspuns pe Facebook dacă vii sau nu. Şi ea nu i-a răspuns. Frica de părinţi, frica de vorba lumii. Despre aceste mesaje a spus doar unei prietene, atât. Doar ei a avut curajul să-i spună. Am văzut şi eu mesajele, chiar le-am citit. Aşteptăm să se facă dreptate”, a spus sora fetei.(VIDEO , mai jos…)

Loading...

SĂ SE FACĂ DREPTATE! Dezvăluirea surorii fetei de 15 ani, spânzurate la Suceava

Dezvăluirea surorii fetei de 15 ani, spânzurate la Suceava: A făcut-o de frica părinţilor şi de vorba lumii (Video) Toate detaliile, aici: https://observator.tv/eveniment/fata-suceava-spanzurat-frica-baieti-santaj-259646.html

Publicată de OMG News pe Marţi, 3 Iulie 2018

Minora de 15 ani se pare ca intrase şi intr-o stare de depresie, iar familia este convinsa de faptul ca frica a fost cea care a impins-o catre gestul necugetat.

De altfel si politistii cerceteaza aceste aspecte, chemand la cercetari pe cei care ar fi trimis acele mesaje de santaj.

Nicoleta s-a spânzurat în şura gospodariei unde locuia cu parintii si bunicii. Bunicul fetei a fost cel care a gasit-o si a dat alarma. Era insa mult prea tarziu.

Zvonurile precum ca fata ar fi fost insarcinata au fost infirmate atat de familie cat si de catre rezultatele necropsiei.

Loading...