DEZVĂLUIRE de proporții : Unde a fost ANGAJAT fiul Vioricăi Dăncilă, în ziua în care mama sa devenea PREMIER

355
Curtea de Conturi a României a confirmat, pentru jurnaliștii publicației Puterea, că fiul premierului Viorica Dăncilă este angajatul Autorității de Audit.

Fiul Vioricăi Dăncilă a fost angajat în chiar ziua în care aceasta depunea jurământul pentru investirea în funcția de Premier al României, pe 29 ianuarie 2018.

„În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, se arată în răspunsul Curții de Conturi pentru jurnaliștii Puterea.

Fiul Vioricăi Dăncilă a fost în trecut angajat la în compania unde tatăl lui este manager regional, iar mama sa a fost angajată până în 2007.

Fiul Vioricăi Dăncilă s-a făcut remarcat prin prezența în loja principală a Ateneului Român, la ceremonia de inaugurare a președinției României la Consiliul Uniunii Europene. (FOTO, mai jos …)

loading...

El a stat, împreună cu logodnica sa, în rândul al doilea, alături de Emil Constantinescu și Valer Dorneanu.

Premierul Viorica Dancila a fost singurul oficial care si-a adus si rudele la Ateneu , ca la nunta …

loading...