Dezgustător ! Pâine cu … broscuţe, la Buzau ! VIDEO

752

Episod dezgustător în Buzău! Un tânăr din comuna Smeeni a fost la un pas să înghită capul unei broaşte, în timp ce lua cina împreuna cu soţia şi cu copilul de trei ani.

Doru Tudorache a făcut descoperirea greţoasă într-un sortiment de pâine cumpărat de la magazinul sătesc, după ce apucase să mănânce câteva felii. Deşi pare incredibil, soţii Tudorache au constatat că au în faţă capul unei broscuţe secţionate în două, cel mai probabil în timpul procesului de malaxare. “Daca mama m-ar fi făcut cu vreun italian, probabil că aş fi mâncat şi eu broaşte, dar cine ştie, poate mă reprofilez acum”, a făcut buzoianul haz de necaz,potrivit adevarul.ro.
Scârbit, Tudorache a fugit la magazinul din sat pentru a cere socoteală, însă vânzătoarele s-au scuzat şi dat vina pe brutăria din Buzău. “Am hotărât să nu mai procurăm produse de la această brutărie”, spune Nela Costache, proprietara magazinului din Smeeni. Pentru că producătorul i-a trântit telefonul în nas, săteanul din Smeeni a făcut o plângere la  Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Buzău, însoţită de o fotografie.

Loading...

“Daca mama m-ar fi facut cu vreun italian probabil ca aş fi mâncat şi eu broaşte, dar poate cine ştie, mă reprofilez acum. Soţia nici nu mai vrea să vadă forma de pâine  darmite s-o mănânce. Mai grav este că dacă ar fi mâncat copilul acea felie sigur se îmbolnăvea de cine ştie ce nenorocire”, a spus Doru Tudorache, săteanul din Smeeni care a cumpărat pâinea cu broaşte.

646x404

Pentru că producătorul i-a trântit telefonul în nas, săteanul din Smeeni a hotărât să facă public incidentul, nu înainte de a trimite o plângere către OPC Buzău, în care a prezentat toată întâmplarea confirmată de o fotografie.

Loading...