Detalii ȘOCANTE din locuința unde a murit Cristina Țopescu. Au mai fost găsiți în casă 3 câini morți

410

Încep însă să sosească și detalii șocante. Ar fi murit de câteva zile și abia acum a fost descoperit cadavrul. Pro TV anunță că aceasta locuia singură, iar în casă au mai fost găsiți trei câini morți, conform primelor informații. Alți cinci câini au fost găsiți în viață.

Ultimul mesaj postat de Cristina Ţopescu pe Facebook :”Înca un motiv sa-l iubesc pe omul ăsta…”

Este cunoscut faptul că de mai mulți ani fosta vedetă TV activa în domeniul protecției animalelor și a înființat chiar și o fundație în acest sens – ”Fundația Cristina Țopescu”, iar după venirea la Palatul Victoria a Guvernului Orban a devenit și consilieră a ministrului Sănătății.

content-image

Medicul oftalmolog Monica Pop a făcut la România TV mărturisiri despre Cristina Țopescu, găsită moartă în locuința sa. Cele două erau prietene.

Loading...

Val de reacții la moartea Cristinei Țopescu, din partea foștilor colegi:”Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri…”

”As fi vrut sa nu am ocazia niciodata sa vorbesc despre asa. Cand a plecat domnul Cristian, Cristina a suferit o depresie. In aceeasi perioada a mai pierdut si doi caini. Cristina era o singuratica, asa a fost dintotdeauna. Are doi frati, care nu stau in Bucuresti, mama care sta in Germania. A fost prima data cand nu mi-a raspuns, i-am scris de Sf. Cristian, de Craciun. A apelat la psiholog pentru depresie, după moartea tatalui sau. Am mers cu ea la spital de cateva ori, cand era internat domnul Topescu, el se bucura foarte mult cand o vedea. Am fost de cateva ori la cinematograf ămpreuna, ea alegea intotdeauna filmul si avea alegeri foarte placute. Ea era o artista in felul ei.”, a declarat Monica Pop, în direct la România TV.

A murit Cristina Țopescu

Loading...