Detalii ȘOCANTE despre jaful sângeros din Italia ! Bandiții care taie urechi sunt români…

295

Au fost prinși trei dintre autorii jafului sângeros de la Lanciano, în vila familiei medicului Carlo Martelli, în timpul căreia soției sale, Niva Bazzan i-a fost tăiată o ureche, Este vorba de trei români, care erau pe punctul de a fugi din Italia cu mașina folosită la asaltul asupra vilei.

Aveau aproximativ 3400 de euro asupra lor, potrivit gazetaromaneasca.com.

Al patrulea component al bandei se pare că este un italian cu accent pugliez, poliția este pe urmele lui.

Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine. «Soții masacrați la Lanciano, în cătușe trei români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! #tolleranzazero», a fost mesajul ministrului de Interne Matteo Salvini.(DETALII , MAI JOS …)

loading...

 

“Arătați-ne seiful sau vă tăiem în bucăți”. Doi soți din Lanciano (Chieti) au trăit clipe de coșmar sâmbătă noaptea, când patru bandiți cu fețele acoperite au năvălit în vila lor.
Carlo Martelli, chirurg în vârstă de 69 ani și președintele asociației locale pentru persoane cu handicap Anffas, și soția lui Niva Bazzan, sunt internați acum în spital. Soțul are multiple fracturi, multe la față, de la pumnii primiți pentru a spune unde este seiful. Soției sale, bandiții i-au tăiat o ureche, pentru a indica seiful. Seif care nu există. Doctorii au făcut totul pentru a reatașa bucata de ureche tăiată, dar în zadar.

Era ora 4 noaptea: Carlo și Niva au fost surprinși în somn și timp de două ore au fost ținuți ostatici de cei patru tâlhari. Bătuți, torturați, mutilați.

“Întrebau cu insistență unde e seiful. Doar unul dintre ei a vorbit, vorbea bine italiană, ceilalți trei au rămas tăcuți”, au povestit victimele.

Numai după ce au tăiat urechea femeii, bandiții s-au convins că în acea casă nu e niciun seif. Dar, ca să nu plece cu mâinile goale, au luat tot ce au găsit bani în numerar și trei cărți de credit de la medic.

Amenzi de până la 10.000 de lei pentru proprietarii de apartamente care nu respectă legea, începând din 28 septembrie

Ungurii joacă DUR: UDMR condiționează susținerea COALIȚIEI PSD-ALDE – Miza, LIMBA ROMÂNĂ

 

 

loading...