Detalii halucinante ies la iveala in cazul injunghierii celor doi baschetbalisti americani

337

UPDATE

Procurorii audiaza martorii si analizeaza imaginile de pe camerele de supraveghere, in timp ce politistii ii cauta pe suspecti, in principal pe “Dasaev”, interlopul care ar fi lovit cu o arma alba.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro ca nu a existat vreo discutie in contradictoriu intre sportivi si agresori, care sa fi dus la sangerosul atac. Din senin, un individ l-a lovit pe unul dintre baschetbalisti, apoi au navalit si alti agresori.

Ceilalti baschetbalisti, colegii americanilor, au declarat in fata procurorilor ca bodyguarzii clubului i-au lovit pe raniti in loc sa intervina pentru aplanarea conflictului.

Martorii l-au identificat pe “Dasaev” din fotografiile prezentate de anchetatori.
…….

Doi americani de culoare, baschetbalisti la clubul brailean Cuza Sport, au fost atacati, in noaptea de sambata spre duminica, de mai multi indivizi, in timp ce se aflau pe terasa „Music Pub” din Gradina Mare, in zona centrala a orasului.

Se pare ca sportivii, Darrel Bowie si Joseph McClain, in varsta de 24 si, respectiv, 25 de ani, ar fi fost loviti cu pumnii si sticle, dar si cu un cutit.(Continuarea, mai jos …)

loading...

Martori la intreaga scena au fost mai multi colegi de echipa ai americanilor.

Ambii sportivi au fost operati. Unul are plamanul perforat, iar celalalt multiple plagi injunghiate.

Spitalul Judetean a contactat Spitalul Floreasca pentru un eventual transfer, in cazul in care starea celor doi se agraveaza.

Cei doi baschetbalisti au ajuns la echipa Cuza Sport in urma cu doar o luna de zile.

Vom reveni cu detalii!

Interlopul Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca ‘Dasaev’, este principalul suspect în cazul celor doi americani înjunghiați

Viorica Dăncilă si Tudorel Toader,îl înfruntă pe Liviu Dragnea:”Guvernul nu va adopta o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea, întrucât România riscă …”

loading...