Detalii CUTREMURĂTOARE: Bărbatul care s-a aruncat pe geam de la etajul 4, a vrut să își OMOARE concubina și fiica – VIDEO

154

Bărbatul din Bistrița, care s-a aruncat de la etajul patru, încercând să se sinucidă, a improvizat o instalație explozivă pentru a arunca în aer apartamentul în momentul în care ar fi intrat fiica sau concubina sa, informează Mediafax.

Polițiștii de la Investigații Criminale și criminaliștii IPJ Bistriţa-Năsăud au declanşat o anchetă în cazul exploziei care a avut loc, miercuri, într-un bloc din Bistriţa după ce un bărbat a încercat să se sinucidă şi s-a aruncat de la etajul IV. Acesta a improvizat o instalaţie explozivă pentru a-şi răni sau chiar omorî concubina şi fiica în momentul în care cele două urmau să intre în apartamentul în care locuiau.

Surse din anchetă au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, miercuri după-amiaza, bărbatul a pus în aplicare un plan de răzbunare.

Cand cele două, mamă și fiică, s-au întors acasă din vacanță și, în momentul în care s-au apropiat de bloc, bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la etajul patru al apartamentului în care locuiau cu chirie, strigând “Adio iubito”!

Un echipaj SMURD l-a preluat pe bărbat în stare critică și l-a dus la spital, unde este internat în comă.

După incident, fiica celor doi a încercat să a ajungă în apartament, însă nu a putut deschide uşa. După ce a forţat-o, a văzut nişte fire întinse în apartament, astfel că şi-a dat seama de faptul că ceva nu este în regulă şi a încercat să fugă. Câteva clipe mai târziu, apartamentul a explodat.

Fata a reuşit să scapte nevătămată din explozia pusă la cale de tatăl ei pentru a se răzbuna.

Din cauza suflului exploziei, un pompier, concubina bărbatului, şi o femeia însărcinată aflată lângă bloc au fost răniţi de bucăţile de sticlă şi de tencuială împrăștiate.

Femeia însărcinată a primit îngrijiri la faţa locului şi a refuzat transportul la spital în timp ce pompierul şi poliţista au ajuns la spital.

Polițiștii sunt la fața locului și fac măsurători. (DETALII si VIDEO , mai jos …)

loading...

“Din primele date, se pare că ar fi vorba despre o acțiune intenționată, iar în urma căzăturii, bărbatul de 50 de ani, din București a fost grav rănit. Ulterior, în apartamentul din care s-ar fi aruncat bărbatul a avut loc o explozie, în urma căreia trei persoane au fost rănite. În aceste momente, polițiștii de investigații criminale, împreună cu criminaliștii efectuează cercetarea la locului faptei, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sârb.

Structura de rezistență a blocului în care a avut loc explozia nu este afectată, nefiind necesară evacuarea imobilului.

Compania care se ocupă cu distribuția gazului a oprit alimentarea blocului până în momentul în care vor putea remedia defecțiunile apărute din cauza exploziei.

 

Liviu Dragnea, PRIMA ieşire după scandalul privind revocarea sa: „Vor să ia cu japca Parlamentul. E stilul lui Iohannis, aşa a făcut şi cu casele…”

loading...