Descoperiri șocante: Casa lui Dincă este un infern

79
Gheorghe Dincă a strâns în curtea și în casa lui un munte de gunoi în care anchetatorii sapă acum în căutarea unor probe ascunse. Acolo există, însă, atât de multă mizerie încât criminalistii au fost nevoiți să ceară ajutorul unor muncitori. Dar, chiar și așa, truda lor e uriașă și ar putea dura până la toamnă.

Casa cu etaj în care Dincă și-ar fi sechestrat victimele, zace un munte de gunoi. Pentru a-l putea  răscoli fie măcar și doar la suprafață, anchetatorii au adus un buldoexcavator.

În mizeria care sufocă întreagă curte, suspectul a săpat o groapă, în care creștea nutrii. În plus, Dincă era și columbofil. Motiv pentru care, el a ridicat, în curtea casei, un suport special pe care porumbeii să se poată odihni.

Ce se vede însă cu ochiul liber esta mai nimic pe lângă ce se află în pământ: cu utilajul pe care l-au adus, anchetatorii sapă la 4-5 metri adâncime, unde Gheorghe Dincă a îngropat cârpe, fiare, peturi și sticle. Dar, deocamdată, chiar și cu utilajele aduse special, anchetatorii nu au ajuns încă la solul curat.

În privința săpăturilor care se fac acolo, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a declarat: „Au început să sape într-un loc pe care l-am fixat cu domnul procuror ca fiind suspect, deci un loc unde părea că ar fi putut ascunde ceva, nu avea vegetație, pietroaie peste și s-a pornit din acest loc.”

Loading...

Tot în cadrul anchetei crimelor de la Caracal, Institutul Naţional de Medicină Legală  „Mina Minovici”, a înaintat Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe din data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore, a anunţat miercuri DIICOT.

În privința resturilor umane descoperite, DIICOT precizează că:  „Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe.”

În urmă cu o săptămână, pe 6 august, că în cenuşa găsită la liziera de pe traseul Călăraşi-Bucureşti, loc indicat de inculpatul Gheorghe Dincă, au fost identificate fragmente osoase şi dinţi care, potrivit medicilor legişti, ar fi de natură umană.

Loading...