Descoperirea socanta facuta de un barbat in apropierea unei gari din Suceava : „Am crezut ca e o papusa…”

741

Descoperire socanta in apropierea garii Burdujeni, la Suceava. Un bebelus a fost gasit fara viata, inghetat, abandonat intr-o punga de plastic, langa gunoi.

Un om al strazii a dat alarma, iar locul a fost impanzit de criminalisti. Nu se stie deocamdata nici cine este mama copilului, nici daca pruncul s-a nascut mort sau a fost lasat prada gerului.

Loading...

Omul strazii a observat cativa caini fara stapan care trageau de o punga, iar cand s-a apropiat a vazut cu groaza ca inauntru era un bebelus. Speriat, omul a rugat un trecator sa se uite si el la sacosa, iar acesta a sunat imediat la 112. “Un baiat mi-a spus ca e o papusa acolo. Cand am venit si m-am uitat, era copil. Era inghetat.”

Politisti cred ca bebelusul a fost abandonat de mai mult timp iarocalnicii banuiesc ca mama copilului ar putea fi cineva din zona.

Ionut Epurianu, IPJ Suceava: “Politistii deplasati la fata locului au identificat plasa respectiva in care se afla un fetus care a fost preluat si transportat la Medicina Legala. S-au deplasat si politistii de la Investigatii Criminale si au intocmit un dosar pentru ucidere din culpa.”

Medicii legisti vor stabili daca bebelusul a fost nascut la termen si daca traia in momentul in care a fost abandonat in ger. In acelasi timp, politistii fac investigatii atat prin spitale, cat si in zona Burdujeni, in incercarea de a afla cine este mama copilului.

Loading...