Descoperirea SOCANTA facuta de aceasta mamica in oul de ciocolata pe care l-a cumparat pentru fiica ei! „Mi s-a facut rau la stomac…”

605

O mama a ramas socata in momentul in care i-a cumparat fiicei sale un ou de ciocolata mare si a vazut ce e in el. Vikki Maguire-Grant a avut un ochi vigilent si a reusit sa isi salveze fiica de la un posibil accident dupa ce a gasit un obiect letal in ciocolata produsului cumparat din supermarket.

Vikki Maguire-Grant i-a cumparat fiicei sale un ou mare, de ciocolata, cu surpriza. Dar se pare ca surpriza a fost de partea ei si complet neplacuta. Dupa ce a desfacut oul in 2 bucati, aceasta a observat un obiect ce nu avea ce cauta in ciocolata.

Loading...

Este vorba de un ac de cusut care era lipit in ciocolata alba a oului de Paste.

„Mi s-a facut rau la stomac. Am desfacut cu Isabella oul ei preferat pe care i-l iau mereu si am descoperit un ac lipit de ciocolata. Partea nasoala este ca am lasat-o sa muste din el inainte sa il desfac”, a marturisit mamica pe internet.

Aceasta a marturisit ca a sunat imediat la autoritatile competente ca sa le povesteasca ce s-a intamplat. Aceasta le-a trimis oul care contine acul pentru a analiza proba si sa afle cum ar fi putut ajunge acolo.

„Sper ca este vorba de o eroare a masinariilor si nu o rea intentie a oamenilor menita sa raneasca micutii”, a mai adaugat Vikki Maguire-Grant, conform unilad.co.uk.

Loading...