Deputatul „Mitralieră”, mesaj de amenințare pentru protestatari: „Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare”

544

Deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu, supranumit „deputatul mitralieră” este renumit pentru declarațiile sale care stârnesc multiple controverse.  Într-o postare pe o rețea socială, Rădulescu vorbește despre o încercare de lovitură de stat și le transmite un mesaj celor care participă la mitingul desfășurat în Piața Victoriei:  „Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare!”

Iată mesajul integral:

Doamne ce huligani ! O femeie jandarm bătută cu bestialitate , de “ diaspora “ are ficatul rupt , coloana vertebrală fracturata , fracturi multiple . O ordinara de colega deputat PNL, fost președinte PNL ,se întreabă ce costuri au fost pentru gaze lacrimogene . Un președinte de țara ,responsabil atât pentru morții de la Colectiv , cât și pentru femeia jandarm călcată in picioare , condamna acțiunea jandarmeriei . Niște jeguri securiste USR care de luni de zile incita la ieșirea in strada și prostul de Orban “ mandolina “ cere anchetarea jandarmilor . Voi , bolnavilor psihici ce reprezentați opoziția , împreuna cu Iohanis in frunte , și cu oamenii din servicii sunteți responsabili , de tot ce se întâmpla astăzi , de violente , de incitarea la violenta , de ce este in București , de jandarmii bătuți , de spargeri , de distrugeri , de femeia jandarm mutilata pe viața . Veți plăti toti , pentru ca de data asta sunteți responsabili de tot. Sunteți responsabili de încercarea de lovitura de stat . Ati incitat , ati cerut sa fie luată țara înapoi , ati vrut sa schimbați ordinea constituțională prin sânge , foc și violente . Unul din cei mai responsabili este Helvig , care va trebui sa raspunda pentru cârdășia la aceasta lovitura de stat , care nu a făcut nimic cu SRI -ul care are rolul de securitate , nu de înregistrări ilegale ale romanilor , care nu a făcut nimic sa preîntâmpine , ci a avut elemente din SRI care au provocat acțiunile violente , alături de SPP-isti . Toti sunteți responsabili de femeia jandarm mutilata , toti sunteți responsabili de violente , de miting , de distrugeri , de tentativa de lovitura de stat . Nu puteți accepta nemernicilor , ca votul electoral a decis și va decide democratic și nu violenta , bătaia cu bestialitate a unei femei , haosul, maidanul . Impotenta , incapacitatea și prostia voastră nu va înlocui niciodată ordinea constituțională . Azi ati călcat linia roșie . Ati mutilat o femeie . Câți ati fost 20.000, 40.000 , 50.000 ? Nu ne provocați ca venim 1 milion și va călcăm in picioare . Opriți-va și lăsați țara in pace , lăsați poporul asta sa trăiască , lăsați romanii sa decidă prin vot . Voi ordinarilor din statul paralel , renuntati și plecați , luați laba de pe democrație , ati făcut destul rău in ultimii 10 ani , ati
distrus vieți , familii a sute de mii de romani . Toti veți plăti , așa cum au platit toti in decursul istoriei . Cer tuturor romanilor din țara și din străinătate , care susțin rezultatul votului electoral , care au asistat astăzi la ceea ce a organizat Pnl, Usr , Cioloș , grupările sorosiste , rezist și Iohanis , sa nu lăsam țara călcată in picioare , sa nu mai lăsam jandarmi bătuți și femei mutilate , și sa apărăm democrația , statul de drept , ordinea constituțională și votul romanilor . Cer ca toate forțele de ordine sa acționeze de aici încolo , mai ferm , și după același tipar ca in Europa . Toti cei care au devastat , incendiat , bătut, agresat , mutilat , trebuie sa raspunda . La fel cei care au incitat la violente și au asistat la mutilarea unei femei , Barna și USR-istii , care postează “ începutul sfârșitului “ , cei care au incitat la ieșirea in strada : Iohanis, Cioloș , liberalii , Bot și toti din rezist , vor trebui sa raspunda . Țara nu e a lor ! Dep Catalin Marian Radulescu.(FOTO, mai jos …)

Loading...

Șeful Brigăzii de intervenție a Jandarmeriei: „Ne-ai omorât oameni acolo, mi-ai omorât jandarmi, de-aia. Pi…a mă-tii de nenorocit”.

Loading...