Denisa a fost operată de URGENȚĂ, astăzi! Cumplit ce au găsit medicii în corpul ei

10936

Denisa Răducu va ajunge din nou pe masa de operație, medicii au decis ca astăzi să fie supusă unei noi intervenții. Starea de sănătate a Denisei Manelista nu este deloc una bună.

Medicii îi vor face din nou puncție Denisei Răducu. Artistei i se va scoate lichidul din zona abdominală. Familia Denisei Răducu este aproape de ea și se roagă la Dumnezeu să se facă bine.

CITESTE SI : Au chemat preotul şi se pregătesc de ÎNMORMÂNTARE : „Nici toţi banii din lume nu cred că o mai pot salva…”

Denisei Răducu urmează să i se scoată mai mult de 3 litri de lichid din zona abdominală, conform surselor noastre. Israela a declarat aseară că artista se află internată la un spital din Capitală, iar medicii au decis să o mute într-o rezervă, pentru a nu mai sta la comun cu restul pacienților.

Familia Denisei Răducu a luat decizia de a întrerupe tratamentul de chimioterapie cu ajutorul căruia markerii tumorali scăzuseră semnificativ.

loading...

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Au chemat preotul şi se pregătesc de ÎNMORMÂNTARE : „Nici toţi banii din lume nu cred că o mai pot salva…”

loading...