Demisie de răsunet : PSD se dezintegrează. Viorica Dăncilă lovită crunt din Parlament

1175

Senatorul Vasile Ilea a demisionat, joi, din PSD, iar preşedintele PSD Cluj, alegând să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta Pro România.

Deputatul PSD Horia Nasra, presedintele PSD Cluj i-a solicitat acestuia să demisioneze şi din Parlament, întrucât, spune el, senatorul a fost ales în Parlament pe listele partidului condus de Viorica Dăncilă.

vasile ilea psd

„Astăzi şi-a dat demisia din calitatea de membru al PSD şi, având în vedere acest aspect, şi faptul că a fost ales senator pe listele PSD, îi solicit demisia din Senat. Consider că gestul lui nu este unul corect faţă de PSD şi că, dacă ar avea onoare, ar demisiona din Senat”, a declarat, Horia Nasra.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, într-un interviu la DC News că dacă îi va cere partidul să candideze la alegerile prezidenţiale şi e singura soluţie, atunci va accepta. Preşedintele PSD a precizat totuşi că nu a luat în calcul acest lucru, însă nu exclude această posibilitate.  (DETALII, mai jos …)

Loading...

„Nu am luat încă în calcul acest lucru, dar dacă partidul îmi va cere şi e singura soluţie voi accepta acest lucru.”, a spus Dăncilă.

În acest moment, în PSD sunt măsuraţi mai mulţi posibili candidaţi, printre care Eugen Teodorovici, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu şi Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, partidul măsoară şi un candidat independent.

„Vrem să avem un candidat care să maximizeze şansa PSD. Am pornit de la 22%, cu preşedintele arestat. Nu e uşor să recuperăm într-un timp scurt. Dar eu am încredere în activul nostru, în electoratul din România că vor face o alegere bună.”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD a precizat că deja au venit primele rezultate însă o decizie va fi luată la Congresul PSD din data de 3 august.

Traian Băsescu A DEZVĂLUIT de ce s-a întors Elena Udrea în țară: ”Da, m-a sunat, am vorbit și înainte de a pleca și după ce a ajuns…”

Loading...