Declarația incredibilă a Simonei Halep, în toate ziarele din afară!I-a lăsat cu gura căscată pe americani:„Nu sunt cea mai bună…”

603

Simona Halep a fost invitată în cadrul unei emisiuni în studioul postului Tennis Channel, după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, iar declarația ei i-a surprins foarte tare pe americani, dar demonstrează că sportiva este realistă și sinceră cu ea însăși, un motiv în plus pentru a fi mândri de ea și pentru a o susține în continuare în eforturile ei.

Întrebată dacă se simte diferit pentru că este cea mai bună jucătoare din lume, Simona a zis: „Ei bine, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar savurez momentul, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Şlam”.(VIDEO,mai jos)

Loading...

Întrebată dacă Serena a ajutat-o să semneze contractul cu noul sponsor tehnic, Simona a spus: „Domnul Ţiriac m-a ajutat şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike”.

Puteți urmări întregul interviu în limba engleză mai jos:

 

 

Loading...