De ce nu se poate folosi telefonul mobil , SUB NICI O FORMA , în timp ce se încarcă

4373

Probabil majoritatea dintre noi a auzit că nu se poate de vorbit la telefonul mobil în timp ce acesta se încarcă. Dar foarte puţini cunosc adevăratul motiv.

Când acumulatorul telefonului mobil se încarcă, el se încălzeşte foarte tare. Chiar dacă aparatul pe dinafară arată la fel, noi nu vedem ce se petrece în interiorul său. Să fiţi precauţi chiar dacă aveţi telefonul de mult timp şi vă consideraţi a fi în siguranţă. Dacă telefonul are un mic defect de producţie sau în reţeaua electrică au loc căderi dese de tensiune, pericolul de explozie a telefonului în timpul încărcării creşte de câteva ori!

Au fost multe cazuri când telefonul chiar exploda în timpul încărcării. Dacă în acelaşi timp utilizatorul vorbea la telefon, urmările erau groaznice: arsuri, traume, timpane sparte, probleme de vedere.

loading...

Urmăriţi în special modul în care utilizează telefonul copiii. Ei de multe ori nu se pot dezlipi de jocuri chiar şi în timp ce aparatul se încarcă.

Măsuri de siguranţă în timpul încărcării telefonului

Nu utilizaţi telefonul în timp ce este conectat la reţeaua electrică!
Nu vorbiţi şi nu vă jucaţi în timpul încărcării!
Nu aşezaţi telefonul pe pat sau pe alte suprafeţe inflamabile în timpul încărcării.
Dacă sunteţi apelat în timpul încărcării telefonului, respingeţi apelul sau deconectaţi aparatul de la reţeaua electrică înainte de a răspunde.
Telefonul mobil este un accesoriu foarte util, dar care trebuie utilizat corect. Aveţi grijă ca şi prietenii dvs. să afle despre acest pericol. Păziţi-vă!

loading...