Cum si unde să o atingi ca să îşi piardă minţile de plăcere ! Cel mai important punct erotic …

683

Înainte de a trece la acţiune, femeile au nevoie ca partenerii să facă o serie de „popasuri” pe trupurile lor goale. Chiar dacă lista punctelor erogene este destul de lungă, o anumită zonă de pe trupul feminin le face pe reprezentantele sexului frumos să îşi piardă minţile de plăcere.
Descoperirea „reţetei” unui preludiu plin de satisfacţie este un lucru mare pentru bărbaţi, motiv pentru care publicaţia „Men’s Health” a provocat mai  bine de 2.000 de femei să dezvăluie care sunt cele mai sensibile puncte de pe corpul lor când vine vorba de stimularea sexuală. Potrivit sondajului, zona din jurul sfârcurilor este cea care le fură femeilor pământul de sub picioare, în afară de cea genitală, potrivit a 39% din respondente.

În topul preferinţelor mai intră şi gâtul, 28% din femeile intervievate alegând această zonă drept una câştigătoare, potrivit adevarul.ro.

loading...

Interiorul coapselor şi urechile nu se bucură de aceeaşi popularitate, fiind alese de 17%, respectiv 10% din femei. Un procent de 6% au răspuns că au alte puncte erogene preferate.

Pe lângă constatările interesante, experţii au venit în ajutorul femeilor, dar şi al bărbaţilor, cu o serie de sfaturi menite să facă din preludiu o experienţă incendiară:

1. Săriţi împreună la duş. Veţi avea parte de o experienţă senzuală şi, în plus, apa fierbinte îţi va face sfârcurile mult mai sensibile la atingere.

2. Cea mai sensibilă zonă de pe mamelon este punctul de deasupra sfârcului, situat, după regula ceasornicului, între ora 10.00 şi ora 14.00. 3. Alternează modalităţile de stimulare. Atinge-l cu limba, masează-l, muşcă-l uşor. Experimentaţi !

loading...