Cum arata un bordel din Cluj in secolul XIX ! ATENTIE CONTINUT EXPLICIT +18 !!!

75517

Un fotograf clujean a facut publice, o serie de imagini realizate cel mai probabil intr-o casa de toleranta de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Pozele au valoare documentara, dar ii pot soca pe cei mai pudibonzi.

Fotografiile au fost gasite, din greseala  intrun spatiu inchiriat din Cluj in Piata Muzeului, la nr. 3. Un angajat a urcat din intamplare in pod,si a gasit o lada veche. S-au gasit niste dosare cu acte, hartii si desene, printre care si aceste fotografii. Povestea s-a petrecut in urma cu 11 ani, in 2005. Chiriasii au predat “comoara” din pod proprietarului cladirii, fotograful Edmond Kreibik.  Acesta , in cele din urma a sfidat pudoarea prietenilor sai de pe Facebook, postand imaginile in format digitalizat.

Imaginile prezinta in special o femeie in costumatie victoriana, cel mai probabil prostituata. Ea poarta o rochie cu falduri, pe care si-o ridica pana la brau pentru a simula sau a realiza acte sexuale cu barbati in diverse uniforme, de asemenea dezbracati de la brau in jos.

Intre timp fotografiile originale s-au pierdut. Daca s-ar gasi originalele, am putea vedea pe spate cine este fotograful. Realizarea este extraordinara, iar cine le-a facut era un profesionist. Cu siguranta sunt regizate, poate au fost comandate chiar de patroana unei case de toleranta. La vremea respectiva, lucrurile de aceste gen erau foarte stricte, nu vedeai, ca acum, Hustler sau Playboy peste tot. Este o poveste, cu conotatii.sex bordel cluj sec 19

Loading...

Potrivit istoricilor clujeni, in locatia in care au fost descoperite fotografiile, nu ar fi existat niciodata o casa de toleranta. Potrivit acestora, fotografiile cu valoare de document ar fi fost realizate in cu totul alta locatie. Prostitutia si casele de toleranta erau legale pana in anii ’50, cand au fost inchise de comunisti. Zonele in care functionau aceste case ale placerilor erau strazile General Dragalina, Cetatii, langa zidul Clujului, strada Cotita, in spatele magazinului Sora, sau in Tiganie, unde erau cele neoficiale, in zona Cipariu de acum.

Unii sunt insa sceptici ca faimoasele fotografii ar fi realizate in secolul XIX, si ca acestea ar fi realizate in 2005, cu scop publicitar de catre chiar fotograful Edmond Kreibik. Aceasta teorie a scepticilor se bazeaza chiar pe disparitia fotografiilor originale.

Galerie foto. Atentie continut explicit +18 !!!

Loading...