A mâncat O JUMĂTATE DE TONĂ de cartofi într-un an! Uite cum arata acum !

956

Potrivit Daily Mail, Trisha Corbett a consumat regulat preparate din cartofi timp de un an. Cantitatea estimată este de 500 de kilograme, tânăra ajungând la o greutate de 172 de kilograme şi un indice de masă adipoasa de 57%. La fiecare masă, tânăra consuma chipsuri, cartofi prăjiţi sau piure. Atunci când zbura cu avionul trebuia să ceară extensii pentru centura de siguranţă, iar în momentul ce i s-a spus că „e mare cât un autobuz” a decis să adopte o dietă drastică.

Astfel, povestea Trishei a ajuns în ziarele britanice, mai ales după ce a slăbit spectaculos. Decizia de a-şi schimba drastic stilul de viaţă a luat-o după ce a suferit şi un atac cardiac, în urma căruia a ajuns la spital. De atunci, tânăra în vârstă de 26 de ani a început să urmeze un regim strict bazat pe fructe şi legume.

„De când mă ştiu am fost mai dolofană, iar părinţii mei îmi găseau cu greu haine. Cu anii, am luat însă şi mai mult în greutate, iar plăcerea mea de a mânca a devenit groaznică. Dacă unora le place ciocolată, eu mâncam cartofi, nu mă puteam abţine”, a povestit tânăra în Daily Mail.

Aceasta a povestit că şi-a schimbat complet dietă şi a început să mănânce doar fructe, legume, pui, peşte şi lactate fără grăsime, în loc de cârnaţi, chipsuri, cartofi, dulciuri şi sucuri pline de zahăr, aşa cum făcea înainte si a reusit sa slabeasca 100 de kilograme !

Loading...

 

Loading...