Cum arata barbatul care sustine ca s-a culcat cu 2500 de femei , pana la 27 de ani !

1761

Un antrenor personal de fitness din Marea Britanie, in varsta de 27 de ani,  sustine ca a facut sex cu 2.500 de femei.

Danny Wagster este din Manchester si spune ca se culca cu cinci sau sase femei diferite pe saptamana.

„Cand aveam 18 ani, am inceput sa merg la sala si sa atrag atentia mai multor femei. Chiar daca aveam prietena, am inceput sa ma culc cu diverse fete si, in cei doi ani, cat am fost impreuna, am facut sex cu 50 de femei fara ca ea sa stie. Nu sunt mandru ca am facut acest lucru, dar eram tanar si ma simteam flatat de atentia care mi se acorda. In ultimii zece ani, am facut sex cu 2500 de femei”, a spus Danny pentru The Sun.

danny wagster
Danny Wagster

El a recunoscut ca este dependent de sex si ca mai mult de doua zile nu a stat fara activitate sexuala.

Loading...

„Ideea de a fi indragostit este frumoasa, dar nu imi place in realitate. Cand eram mic, tatal meu nu a stat mult prin preajma mea. A facut 12 copii cu cinci femei. Nu stiu daca acest aspect are legatura cu felul meu de a fi. Mama m-a crescut, dar relatia noastra a devenit distanta pe masura ce am crescut. Ea nu este de acord cu comportamentul meu”, a mai spus barbatul.

Tanarul spune ca a avut ultima relatie in urma cu doi ani, dar nu s-a putut abtine sa nu isi insele iubita, iar in primele sase luni, facuse sex deja cu patru fete.

„Poate ca, intr-o zi, voi fi intr-o relatie normala. Cred ca persoana care va reusi sa ma potoleasca nu va fi o fata, ci o femeie puternica, cineva care sa imi spuna: <<nu sunt de acord cu ce faci, opreste-te!>>. Trebuie sa imi intalnesc perechea”, a mai spus barbatul.

Loading...