Cu ochii in lacrimi, MINODORA a facut anuntul in urma cu doar cateva momente: „Doamne! Din pacate, e adevarat ! Acest copil…”

1600

În această vineri, cântăreaţa de muzică de petrecere Minodora a fost prezentă în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde s-a emoţionat când a fost întrebată despre Denisa Răducu, despre care există zvonuri că se află într-o stare tot mai gravă.

În clipa în care a început să vorbească despre Denisa Răducu, cunoscută şi drept Denisa Manelista, atunci când urcă pe scenă, Minodorei i-au dat lacrimile şi s-a emoţionat foarte mult. De asemenea, nu e prima dată când se întâmplă acest lucru, mai ales că şi până acum ea a vorbit, de câte ori a avut ocazia, cu foarte multă compasiune despre tânăra artistă.

loading...

„Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea“, a spus Minodora, în urmă cu puţin timp, cu ochi în lacrimi, despre Denisa Manelista,potrivit cancan.ro.

Totodată, aceasta a făcut un apel disperat pentru toţi cei din faţa micilor ecrane, în ceea ce-o priveşte pe Denisa. „Vreau să vorbim nişte lucruri serioase, sunt nervoasă, tremur de nervi. Sunt supărată pe o parte din lume, o parte din oameni. Vă rog din suflet să nu mai spuneţi «Manelista», spuneţi «Denisa, artista», «Denisa, cântăreaţa». Vreau să fac un apel la presă, să nu mai spună lucruri neadevărate. Fac un apel la toţi oamenii să nu mai jignească. Nu faceţi altceva decât să transmiteţi un gând bun pentru Denisa artista un gând bun sau, cel mult o rugăciune. Dacă nu puteţi, nu o faceţi. Ştiu din sursă sigură: Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel… aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm“, a mai spus Minodora.

loading...