Cu cate femei ar trebui sa faca sex un barbat? Conteaza?

68193

Una dintre marile curiozitati stupide ale unor barbati este ”cu cati si-a tras-o aia inaintea mea?”. Si fiecare are o anumita cifra in cap, dincolo de care femeia respectiva este catalogata drept curva. Unii sunt mai ingaduitori, ridica limita la 30 sa zicem, altii sunt niste lupi mai moralisti si zic 3. Modul in care se fac calculele ramane o enigma. Insa, daca stai sa te gandesti la modul realist, acest detaliu ar trebui sa fie fara importanta pentru un barbat matur.

_douard_Henri_Avril__15_

Citeste si: Momente incendiare, desprinse parcă din filmele pentru adulţi. O blondă, TOPLESS ÎN DIRECT.

Ceea ce conteaza, la urma urmei, este cum este femeia respectiva, nu ce a facut pana la tine.Pentru ca, poate, pana la tine, a vrut sa aiba doar aventuri de-o noapte (si poate a facut sex cu peste 100 de barbati), iar acum vrea ceva serios. Sau, poate, pana la tine, a vrut doar relatii serioase (si a avut doua), iar acum vrea doar o aventura. Daca este insa musai sa ramanem in zona calculelor, acestea ar trebui facute intr-un mod mai realist.

Loading...

O relatie o data la sase luni (in medie. poate, in trei cazuri, i s-au dat papucii dupa doar o luna din diverse motive stupide sau poate s-a despartit de ei dupa o luna cand a vazut ca sunt alcoolici, infideli, tarani ordinari etc.) mi se pare ceva cat se poate de rezonabil. Daca ea incepe viata sexuala, sa zicem, la 16 ani (o varsta cat se poate de ok, nu mai suntem in secolul XIX), asta inseamna 8 barbati doar pana la varsta de 20 de ani. La 21 de ani a avut deja 10 relatii, cifra la care multi barbati stramba deja din nas. Iar motivul real se stie: multi nu au avut 10 femei la varsta respectiva.

Citeste si: Vrei sex in trei? Vezi sa nu fie in patru!

La aceasta intrebare raspunsul multora e ”2 barbati, maximum 3”, la a doua intrebare este ”30 de femei, minimum 20”. De ce? Eh, cum de ce? Pentru ca un barbat trebuie sa fie macho-viril-lumbersexual domnule, sa reguleze cat mai multe femei. Altfel nu e barbat. De parca cantitatea, ci nu calitatea este cea care conteaza in viata.

Asa ca, decat sa faca sex in toata viata lor cu cinci femei foarte misto si bune la pat, multi aleg sa reguleze 20 de urate care stramba din nas cand vine vorba de sex oral (pentru ca asa stiu ele ca e frumos). Eu stiu clar: o relatie cu o femeie foarte buna la pat, care are si ceva in cap si arata si bine,nu poate fi inlocuita nici de 30 de urate (decat poate toate o data, dar aia e altceva). Da, adevarat, e bine ca un barbat sa faca sex macar cu trei femei in viata lui, pentru diversitate si pentru ca asa e sanatos (sa stai toata viata cu nasul intr-o singura pasarica e trist, orice ai zice, cititi cartea asta ca sa ma intelegeti mai bine LINK). Dar senzatiile traite cu o femeie buna rau nu pot fi egalate ca intensitate de 10 urate care fac sex ca pe vremea bunicii, dupa care vorbesc trei ore despre ultima telenovela vazuta.

Citeste si: Femeile care fac sex cu seful lor! Ori esti proasta, ori esti desteapta

Loading...