Cristina Țopescu, declarație cutremurătoare despre Simona Halep:„Încă nu realizez două lucruri…”

708

Cristian Țopescu a lăsat un gol imens în inima tuturor, dar mai ales a familiei sale. La aproape o lună după trecerea lui în neființă, fiica acestuia, Cristina Țopescu, a mărturisit că încă nu realizează că el nu mai este printre noi. Prezentatoarea tv a mărturisit că legendarul comentator sportiv s-ar fi bucurat enorm s-o vadă pe Simona Halep câștigând trofeul de la Roland Garros.  

Cristina Țopescu s-a bucurat enorm de victoria spectaculoasă a Simonei Halep la Roland Garros. Prezentatoarea nu realizează că tatăl ei nu mai este și susține că acesta s-ar fi bucurat extrem de tare să vadă meciul câștigat de româncă, scrie cancan.ro.

„Încă nu realizez două lucruri, unul care mă doare cumplit, că tatăl meu nu mai e, şi un altul care m-a făcut să mă simt fericită, că Simona şi-a împlinit visul. Cum se amestecă sentimentele şi în ce mod ciudat. Ce s-ar mai fi bucurat tatăl meu să o vadă pe Simo câştigând Roland Garros-ul”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

loading...

Ilie Năstase a comentat fluierăturile primite de Gabriela Firea. ”Doar eu beau în țara asta, așa-i? Dacă mă fluierau pe mine…”

loading...