Cristina avea doar 26 de ani. A murit azi noapte, intr-un CUMPLIT ACCIDENT. Ce greseala a facut tanara …

2501
tanara decedata accident

O tanara de 26 de ani, din Capitala, a murit intr-un accident grav inregistrat in judetul Gorj, miercuri noapte.

Cristina venise in Gorj sa-si viziteze niste prieteni, iar miercuri noapte, din cauza vitrezei excesive cu care conducea, a pierdut directia si a intrat intr-un copac, relateaza Gorj Domino.tanara decedata accident

Tanara a ramas incarcerata in autoturism, iar echipajele de salvare ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

tanara decedata accident

„Cristina noastră va ajunge mâine seară la capela din oral Pantelimon, jud. Ilfov. Oricine doreşte sa îşi ia rămas bun de la ea poate veni acolo după ora 18. Înmormântarea va avea loc sâmbătă în jurul orei 12, tot in oraşul Pantelimon, la cimitirul de pe str. Sf. Gheorghe”, a scris cineva.

loading...

„Dumnezeu să te ierte, suflet frumos! / Condoleanţe familiei! / Dumnezeu să te ierte! / Zilele trecute am vorbit cu tine, om bun şi frumos, nu-mi vine să cred! / Nu îmi găsesc cuvintele! / Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău! Unde ai plecat, înger frumos? De ce ni te-a luat Dumnezeu atât de devreme?”, sunt câteva dintre sutele de mesaje postate pe pagina ei de Facebook.

„Abia așteptai să ne vedem..De acum, cel mai frumos zâmbet și cel mai cald suflet, nu mai e. Nu-l va mai cunoaște nimeni, dar eu îți sunt recunoscătoare că ai fost în viață mea, și că îți aud vocea și acum. Sunt convinsă că ești cea mai frumoasă dintre îngeri ..” este mesajul zguduitor lăsat de prietena din Târgu Jiu a Cristinei.

„Te-ai pregatit o viata intreaga ca sa mori acum. E singura explicatie pe care o am pentru bunatatea ta, pentru faptul ca faceai pe oricine sa te iubeasca prin simplitatea zambetului tau. Zambeai mereu. Zambeai chiar si atunci cand tie ti se rupea sufletul, dar daca altcineva era suparat, iti jucau lacrimi in ochi. Pentru altii da, pentru tine, nu. Nu mi-am imaginat niciodata cum puteai sa-mi transmiti linistea aia. Spuneai ca vei fi acolo oricand, spuneai sa te sun la orice ora daca nu pot sa dorm din probleme banale, desi tu munceai enorm a doua zi. Ma certai ca nu zambesc si imi promisesei Kris, ai promis ca o sa ma inveti zambetul tau. Erai atat de afectuoasa,in fiecare apel imi spuneai cat te bucuri ca te sun si iti faceai timp mereu sa ma intrebi daca sunt suparata si sa-mi spui ca ma iubesti… M-ai invatat ca viata e acum, nu maine. Iti faceai credit pe 15 ani si tu ai mai trait o saptamana, imi spuneai ca o sa dormim amandoua acasa si ca o sa ne saturam de vorba zilele astea. Te-ai bucurat atat de mult ca vii la noi, si spuneai mereu ca esti fericita acolo.N-ai mai ajuns…”, a mai scris prietena tinerei pe pagina sa de Facebook.

loading...