Cristian Pomohaci surprins pe aeroportul din Frankfurt, alături de un tânăr care îl acuza la TV – FOTO

976

În urma scandalului de amploare în care a fost implicat, Cristian Pomohaci a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.Cancan.ro a descoperit, însă, unde se „ascunde” artistul și vă prezintă imagini exclusive cu controversatul fost slujitor al Domnului. 

Recent, cântărețul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din rândul clericilor, a fost surprins într-o ipostază uluitoare. Mai exact, în urmă cu câteva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din Frankfurt, de către unul dintre cititorii Cancan.ro.

Cu toate că a fost caterisit, în pozele care au fost primite se observă că bărbatul nu pare să fi renunțat la veșmintele preoțești. Mai mult decât atât, cel care a realizat fotografiile cu pricina ne-a mărturisit faptul că fostul preot se afla în compania unuia dintre tinerii care, în urmă cu ceva timp, îl acuza de pedofilie.

Pe cine am văzut azi în aeroport în Frankfurt… Nu am putut să fac o poză mai bună …Mi-a fost frică de Poliție… Popa (…) era alături de un tânăr pe care l-am văzut undeva la TV… Culmea este că acest tânăr îl acuza (…)”, a fost mesajul pe care l-am primit, alături de fotografiile în care apare Cristian Pomohaci.

Loading...

Este în continuare susţinut de fanii săi

În ciuda acuzaţiilor grave la adresa lui, Cristian Pomohaci este în continuare susţinut de fanii săi, care merg la concerte pentru a-l urmări. Exclus din Biserică, Pomohaci susţine des concerte de muzică populară şi a ajuns unul dintre interpreţii genului cel mai bine plătiţi. Pomohaci concurează cu celebrii Nicolae Furdui-Iancu şi Dumitru Fărcaş în privinţa onorariilor pe care le încasează.

Pomohaci a sugerat că acuzaţiile la adresa lui ar fi nefondate. „Am curajul să vă privesc pe fiecare în parte în ochi şi să-i privesc pe cei de acasă şi să vă spun: dacă aveam ceva pe inimă, nu eram în faţa dumneavoastră”, le-a spus fostul preot fanilor săi, veniţi să îl urmărească într-un spectacol susţinut la Zalău.

Are o avere impresionantă

Cristian Pomohaci are o avere impresionantă, estimată la 1,2 milioane de euro. „A început cu un magazin la ţară, în satul Moşuni, unde slujeşte. Uleiul şi făina pe care i le aduceau enoriaşii le vindea apoi în magazinul lui”, declara pentru Click un apropiat al lui Pomohaci. Artistul ar deţine proprietăţi în Cluj, Braşov, Timişoara şi Bucureşti.

Parapsihologul Alina Albert a fost martora unor „practici ciudate” în biserica lui Pomohaci : „Se tăvăleau pe jos, ţipau…”

Loading...