Corina Bogaciu , bomba sexy de la Camera Deputatilor, pe care nu o recomanda NIMIC : Are studii medii si a absolvit un colegiu tehnic…

339

CORINA BOGACIU BOMBA SEXI DE LA CAMERA DEPUTATILOR, PE CARE N-O RECOMANDA ABSOLUT NIMIC IN AFARA DE FAPTUL CA ESTE NEPOATA LUI PANDELICA SI FIRICA. N-A FOST CAPABILA SA URMEZE NICI MACAR O FACULTATE PRIVATA, DUDUIA ESTE PREA OCUPATA CU ALTCEVA.
Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai tânără PSD-istă din Camera Deputaților. Pe tânără o recomandă pozele extrem de sexy, pe care și le-a șters de pe Facebook după alegerile de duminică (11 decembrie). Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidată pe lista PSD Ilfov și a intrat fără probleme în Parlament. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secția „matematică-informatică” și locuiește în Voluntari. DE ACEEA NE PLEACA VALORILE DIN TARA !

loading...

Ce le transmite deputata PSD Corina Bogaciu alegătorilor, pe Facebook: ”Pază scumpă și mașini de lux, că invidioșii sunt mulți ! Vă poop !”

loading...