Construiește-ți o casă SUPERBA ,din panouri prefabricate ! Vei economisi bani și timp, iar durata construcției va fi mult mai scurtă…

395

Aceste case sunt asociate cu economia de timp si bani, etapele si durata constructiei pe santier fiind mult reduse. Iti prezentam cateva modele de case ieftine din prefabricate, precum si mai multe avantaje de a opta pentru aceasta solutie.

Un prim exemplu este al unei case pe structura de lemn, cu o suprafata utila de 60 mp, cu un pret de 16.380 de euro, fara fundatie si finisaje, estimate la randul lor la 18.900 de euro.

case ieftine din prefabricate doua camere

O familie cu un copil mai mare va avea aici spatiul si intimitatea necesare, cele doua dormitoare fiind in capete opuse si avand fiecare baie.

case ieftine din prefabricate doua camere plan

A doua casa propusa este o vila in toata regula, cu o suprafata utila de 149 mp si un pret de 53.700 de euro. Aceasta este o casa pe structura metalica.

case ieftine din prefabricate vila

loading...

Jumatatea folosita a mansardei este impartita intre doua dormitoare despartite de o baie. La parter este inca un dormitor, alaturi de sufragerie, camera de luat masa si bucatarie. Constructia include si garaj si terasa.

case ieftine din prefabricate planuri vila

Al treilea model este o casa bungalow, pe structura din lemn, cu o suprafata utila de 97,5 mp si un pret de la 47.700 euro. Aici poate locui o familie de pana la 5 membri.

case ieftine din prefabricate bungalow

Casa dispune de doua dormitoare mari si unul mai mic, o baie si o toaleta de serviciu. Bucataria este mica, dar sufrageria este spatioasa si include si un loc de luat masa.

case ieftine din prefabricate bungalow plan

Casele prefabricate, fie pe structura de lemn sau metalica, sunt apreciate pentru rapiditatea constructiei, cu panouri realizate in fabrica, ce pot fi asamblate pe orice vreme. Panourile includ izolatie termica, ceea ce face ca aceste case sa fie eficiente energetic.

Surse: eurocase.ro, fabricadecase.net, mobinstal.ro, casepractice.ro

loading...