Conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost VANDALIZAT. Codrin Ştefănescu: „Ne-au ameninţat pe toţi că ne răpesc copiii, că ne omoară..”

575
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut declaraţii controversate după ce conacul lui Liviu Dragnea din Alexandria a fost „redecorat”.
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a răbufnit după ce gardul casei din Alexandria a şefului său de partid, Liviu Dragnea, a fost vandalizat.

„Nu, n-a avut o reacţie Liviu Dragnea. La cât a fost de ameninţat Dragnea şi câte telefoane şi mesaje de ameninţare… am primit toţi că ne răpesc copiii, că ne omoară. Am primit ameninţări referitoare la familie, de copii, la bunici, ne-am obişnuit.

La ceea ce au făcut fundaţiile astea sorosiste în România, în ultimii ani, am început şi noi să ne adaptăm. Avem stomacul tare„, a declarat Codrin Ştefănescu. (FOTO , mai jos …)

loading...

fotoPublicaţia Liber în Teleorman a dezvăluit că pe gardul conacului lui Dragnea din Alexandria a părut scris, cu vopsea, în litere galbene, cuvântul „DEMISIA”.

Potrivit sursei citate, încă nu a fost depusă nicio sesizare la organele judiciare pe această temă.

Vă prezentăm mai jos imagini de la faţa locului.

foto (Liber în Teleorman)
foto
loading...