Clinica Sante – laborator analize medicale! Analize de laborator de calitate!

1207

Clinica Sante ofera paleta completa de teste de laborator in hematologie, chimie, microbiologie, imunologie, alergologie, toxicologie si biologie moleculara. In laboratoarele Clinica Sante Romania se efectueaza anual peste 8 milioane de teste.

Pe parcursul acestor ani s-a investit in continuu pentru calitatea serviciilor in aparatura de ultima generatie si in  noul sediu.

Respectul faţă de pacient constiuie o prioritate, toate celelalte investiţii, tehnologii, standarde de calitate nu sunt decât mijloace prin care ne asigurăm ca rezultatelele analizelor unui pacient sunt conforme cu realitatea.

PROCEDURA DE LUCRU PENTRU ANALIZE : INREGISTRARE PACIENT , RECOLTARE , ETICHETARE VACUTAINERE CU CODURI DE BARE , EFECTUAREA ANALIZELOR, VERIFICARE REZULTATE, VALIDARE. PROBELE SE LUCREAZA DUPA NUMARUL DE INREGISTRARE(ID) CU ACEEASI RESPONSABILITATE,CU ACEEASI REACTIVI , INDIFERENT DACA PRINTRE PACIENTI ESTE UN PRIETEN , RUDA SAU MEMBRU AL FAMILIEI NOASTRE.PRIN ACEST PROCES GARANTAM AUTENTICITATEA SI CORECTITUDINEA REZULTATELOR.
Reteaua de laboratoare Clinica Sante este prezenta in Romania 1998. In momentul de fata Clinica Sante este cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania avand peste 20 laboratoare si 100 de puncte de recoltare proprii in Bucuresti si in orasele: Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Medgidia, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu-Mare, Suceava si Timisoara, etc

Loading...

Testul Babes-Papanicolau, mai eficient

Romania este pe primul loc din Europa ca numar de decese cauzate de cancerul de col uterin. Prin platforma completa de citologie in mediu lichid, Synevo se implica activ in lupta impotriva cancerului de col uterin.

Platforma aduce ca noutate exclusiva in Romania analiza computerizata a imaginii, crescand cu peste 60% detectia leziunilor cu risc crescut implicate in aparitia cancerului de col uterin. Testul Babes-Papanicolau, recoltat in mediu lichid si prelucrat robotizat, va ajuta medicul sa scurteze timpul necesar diagnosticarii acestei afectiuni la 7 zile, fata de doua saptamani sau chiar luni de zile cat dureaza in acest moment.

Loading...