Cine este Leonida Belgher, politicianul care a spus ca pensionarii sunt pomanagii si ca merita sa moara. Are o avere URIASA, dar sustine ca are un venit anual de doar 1.500 de lei !

754

Leonida Belgher, vicepresedintele PMP Gorj, considera ca pensionarii sunt o povara pentru societate.

Vicepresedintele PMP Gorj, Leonida Belgher, a starnit revolta pe site-urile de socializare, zilele trecute, dupa ce a facut cateva declaratii halucinante despre pensionari. „Nu suport şi nu am suportat niciodată în viaţa mea pomanagiii ăştia. Aceşti pomanagii care se duc şi iau pomană ca să voteze, ăştia nu merită să trăiască pe pământ. Că din cauza lor suntem în halul în care suntem. Care săraci, să pună mâna să muncească. Îşi merită soarta!”, a spus Belgher, potrivit pandurul.ro, referindu-se la petrecerile de Ziua Varstnicilor, organizate de primarii.

CITESTE AICI : Declaraţie revoltătoare a unui politician :”Pensionarii sunt nişte pomanagii şi n-ar mai trebui să trăiască…”

 „Asta aţi dedus dumneavoastră din afirmaţiile mele? Nu, ştiţi că nu retractez niciodată, ce declaraţii fac, mi le asum. Însă m-am referit strict la acei oameni care sunt asistaţi social, că sunt pensionari, că şi-au vândut votul pe orice. Regret faptul că nu am fost înţeles.”, a spus, ulterior, Belgher. mai multe organizatii au anuntat ca vor sesiza Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării, Parchetul, dar şi Comisia pentru Drepturile Omului din Parlament.

Belgher arata spre pensionari, dar politicianul a facut o avere consistenta, desi, conform actelor oficiale, are venituri ridicole. Conform ultimei declaratii de avere, din 2016, depusa in calitate de consilier local, Belgher a completat ca detine trei terenuri, o casa, un spatiu comercial si trei masini. La rubrica veniturilor anuale, Belgher nu a completat decat suma de 1.500 de lei, incasata ca indemnizatie de la primaria gorjeana Alimpesti.

Loading...

sursa 

Declaraţie revoltătoare a unui politician :”Pensionarii sunt nişte pomanagii şi n-ar mai trebui să trăiască…”

Românii din străinătate îi răspund prim-ministrului României, Viorica Dăncilă: „Nu mai faceți promisiuni deșarte, românii din Diaspora știu tot ce se întâmplă în țară!”

Loading...