Cerere in casatorie cu final…NEASTEPTAT ! S-a facut de ras in fata tuturor …

1736

Un tânăr a rămas șocat de răspunsul primit de la fosta prietenă pe care a cerut-o în căsătorie într-un cadru extrem de romantic!

Un tânăr din Republica Moldova a trăit o experiență de neuitat. A vrut să-și surprindă iubita chiar în aeroport, în momentul în care aceasta cobora din avion, dar spre dezamăgirea sa, cel surprins a fost chiar el.

Potrivit sursei stirileprotv.ro, Gheorghe Filimon, un tânăr din Republica Moldova a vrut să își ceară în căsătorie iubita, pe numele ei Daniela Brânzan, într-un mod special. Știind că tânăra trebuia să sosească în aeroportul din Chișinău, moldoveanul a recurs la gesturi absolut deosebite și exagerat de romantice. Fără să piardă nicio clipă, bărbatul a mers și a cumpărat un buchet imens de trandafiri albi. Ca audiența să fie și mai mare și gestul său să nu rămână neobservat, moldoveanul a invitat și un post de televiziune să înregistreze totul și să transmită tuturor telespectatorilor. Odată ajuns în aeroport, Gheorghe Filimon a rugat persoanele necunoscute să participe la „evenimentul” pregătit pentru aleasa inimii lui. Chiar dacă nu-l cunoșteau, oamenii aflați în aeroport au acceptat să țină fiecare câte un fir de trandafir în mână, să facă un culoar prin care să treacă tânăra de 19 ani.

loading...
 casatorie-moldova-465x390

După ce totul a fost bine pus la punct, în aeroport a aterizat și avionul care o avea la bord pe „viitoarea mireasă”. Fără să bănuiască nimic, Daniela Brânzan a fost primită ca o adevărată divă. Puțin surprinsă, pășind printre frumoșii boboci de trandafiri a mulțumit tuturor și le-a spus că vrea să ajungă acasă. Când a ajuns în capătul culoarului de flori, fata a fost întâmpinată de Gheorghe Filimon. La revederea acestuia, Daniela a făcut un gest absolut neobișnuit, întorcându-i spatele. Cu toate acestea, bărbatul s-a pus în genunchi și a cerut-o pe tânără în căsătorie, spunându-i că este singura femeie din viața lui pe care a iubit-o și o va iubi până la moarte. Răspunsul a fost unul prompt și neașteptat din partea ei: „Nu, îți mulțumesc, dar nu accept”.

Publicul spectator a rămas foarte surprins de reacția fetei, asta până la explicațiile ce aveau să urmeze. Cei doi nu mai erau împreună de nouă luni, iar tânărul amorez a crezut că acum este șansa lui de a se împăca cu fosta prietenă.

loading...