CERCETĂTORII GERMANI UIMESC LUMEA: „EXISTĂ VIAȚĂ DUPĂ MOARTE!” IATĂ CE ANUNT AU FACUT…

444

Un anunț uluitor a fost făcut în această dimineață de către o echipă de psihologi și medici de la Technische Universität din Berlin. Echipa de experți susține că există viață după moarte într-o anumită formă și acest lucru a fost demonstrat prin experimente clinice. Anunțul vine ca urmare a unui studiu de examinare medicală care a supravegheat experiențele aproape de moarte, prin inducerea morții clinice la pacienții cu o durată de aproximativ 20 de minute înainte de a fi aduși înapoi la viață.
Acest studiu s-a desfășurat pe o perioadă de 4 ani și a inclus 944 de voluntari, precum și o combinație de medicamente, cum ar fi adrenalina și dimetiltriptaminei, care permit organismului să supraviețuiască în starea de moarte clinică și pentru a readuce la viață subiectul fără probleme.  După inducerea decesului clinic, o stare de comă temporară a fost indusă asupra pacientului. Pentru aceasta, medicii au folosit un amestec diferit de medicamente, care au fost filtrate de ozonul din fluxul sanguin al pacientului în timpul procesului de reanimare, 18 minute mai târziu.

loading...

Echipa de medici, adaugă, de asemenea, că sunt conștienți de repercusiunea pe care experimentul lor o poate avea asupra majorității oamenilor, mai ales atunci când au făcut clar faptul că convingerile religioase nu au avut nici o influență asupra senzațiilor și experiențele simțite de subiecți în timpul experimentului. Pentru a fi mai specific, studiul a inclus oameni de diferite religii – creștini, musulmani, evrei, hinduși și atei.

Dr. Ackermann, coordonatorul experimentului, a declarat că: „Știu că rezultatele noastre ar putea perturba credințele multor oameni. Dar într-un fel, ne-am răspuns la una dintre cele mai mari întrebări din istoria omenirii, așa că sper ca acești oameni vor fi capabili să ne ierte. Da, există viață după moarte și se pare că acest lucru se aplică pentru toată lumea„.

loading...