“Cel mai haios politist din Romania”,a compus, la comanda, cateva rime pentru doua proaspete soferite

1328

“Cel mai haios politist din Romania”, asa cum este cunoscut Marian Godina, a dat lovitura cu versurile sale. El a compus, la comanda, cateva rime pentru doua proaspete soferite. A reusit sa starneasca imediat hohote de ras!

Politistul Marian Godina, care lucreaza la Serviciul Politiei Rutiere Brasov iar in timpul liber este un scriitor cu un talent innascut, delectandu-si cititorii cu intamplarile haioase la la serviciu, are succes si cu versurile sale.

Loading...

Marian Godina a dat curs invitatiei facute de doua domnisoare, proaspete soferite, care au cerut un sfat in versuri dupa ce tocmai luasera examentul pentru permisul de conducere. In numai cateva ore, Marian Godina a ajuns la o straofa care atras valuri de aprecieri pe reteaua de specializare, devenind virala!

“Buna! Eu si prietena mea cea mai buna am luat de curand permisul auto, amandoua avem o “fobie” de politisti .Niste versuri de incurajare?” I-au scris fetele lui Marian Godina. “Cel mai haios politist” nu s-a lasat rugat de doua ori si a incropit imediat versurile.


N-a fost nimeni priceput,/ Toti am fost la inceput,/ O sa-ncerc sa vin cu-n sfat/ Prim-amenda-i greu de luat/ Apoi una dupa alta curg,/Mai bine v-ati fi luat un murg.

Loading...