Cel mai AMPLU PROIECT promis în campanie de Klaus Iohannis,după patru ani de mandat

548

Miercuri, 5 decembrie a.c., ora 17:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc lansarea în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”, inițiat de președintele României, Klaus Iohannis.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, proiectul „România Educată” reprezintă cea mai amplă și de durată consultare publică desfășurată până acum în domeniul politicilor publice din educație. La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituții publice, organizații neguvernamentale și reprezentanți ai actorilor din domeniu.

„Acest demers exprimă dorința Președintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect”, precizează Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, în cadrul evenimentului de la Palatul Cotroceni va fi lansat și site-ul proiectului, unde rezultatele vor fi disponibile pentru consultare și unde toți cei interesați sunt invitați să transmită opinii și sugestii.

Loading...

 

Ponta spune cine e CANDIDATUL PSD la prezindențiale:”PSD avea un singur candidat care putea intra în turul doi…”

Loading...