Ceartă în direct , Ștefănescu-Vijulie: „Ați luat pastile?Opriți-vă, pentru numele lui Dumnezeu…”

686

Codrin Ștefănescu s-a certat în direct la Antena 3 cu liberala Violeta Vijulie. În dialog a intervenit și moderatul Răzvan Dumitrescu, el nemaisuportând să vadă că toate subiectele sunt exploatate politic. 

Totul a pornit de la măsurile împotriva pestei porcine. Iată dialogul care a avut loc la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3:

Codrin Ștefănescu: Domnul Mina de la Agrostar și ministrul nostru au explicat în ce constă aceastsă boală și cum se transmite. Nu există antidot pe planetă pentru această boală. Luăm doar măsuri. Guvernul a luat măsuri de despăgubire și se va face un mercurial pentru toți cei cărora li s-au luat porcii din curte, inclusiv pentru ferme. Repet, nu există antidot.

Violeta Vijulie: Dar există prevenție ! Iar Guvernul n-a făcut nimic, decât l-a avertizat pe fiul domnului Dragnea.

Codrin Ștefănescu: Opriți-vă, doamnă ! Pentru numele lui Dumnezeu, vorbiți acasă cu bărbatul dumneavoastră. Sunteți agasantă, doamnă !(Continuarea, mai jos …)

Loading...

În discuție a intervenit și Răzvan Dumitrescu:

„Opriți-vă pentru numele lui Dumnezeu! E chiar prea mult. Prea mult vă doriți sa speculați politic absolut totul,” a spus moderatorul emisiunii.

Violeta Vijulie a continuat: „E vorba despre a apărea interesele fermierilor români și ale românilor, în general.”

Codrin Ștefănescu a intervenit din nou: „Doamnă, vă roagă moderatorul să vă opriți. Ați luat ceva? Ați luat medicamente înainte de emisiune? Vă roagă tot platoul, vă roagă moderatorul să vă opriți. Opriți-vă! Doamne, Dumnezeule !”

RĂZBOI TOTAL între FIREA și DRAGNEA:”Știu din ce am observat că doamna Dan se consultă cu președintele Liviu Dragnea, cred că s-a consultat și în acest caz…”

Loading...