CEA MAI SCUMPA FOTOGRAFIE realizata vreodata de un roman. Iti taie respiratia!...

CEA MAI SCUMPA FOTOGRAFIE realizata vreodata de un roman. Iti taie respiratia! Pare o poza obisnuita, dar realitatea te va lasa MUT!

1853

Concursul de fotografie din drone realizat de Dronestagram şi Naţional Geographic este cel mai important de acest gen din întreaga lume. Anul acesta, o imagine realizată de un român a câştigat locul al doilea.

Concursul de fotografie cu tematică aeriană ajuns la a IV-a ediţie este organizat la nivel global. Anul acesta, la secţiunea Nature, Călin Stan a trimis o fotografie spectaculoasă care înfăţişează serpentinele de la Cheia, pe DN1A, cu care s-a clasat pe locul al doilea, conform Huffington Post.

loading...

Pe primul loc în aceeaşi categorie s-a clasat un fotograf spaniol cu o imagine din Provence, iar pe locul trei, o fotografie realizată de un fotograf francez în care sunt prezentate sloiuri de gheaţă. 

Imaginile au fost analizate de către Patrick Witty, director al secţiunii de fotografie din cadrul Naţional Geographic, directorul fotografic Jeff Heimsath şi Emanuela Ascoli, editor foto din cadrul Naţional Geographic Franţa şi Dronestagram.

loading...