Ce spune bătrânul din Brașov despre tinerii care l-au snopit în bătaie. Ce se intampla cu batausii …

399

Cei doi agresori care au bătut un bărbat de 66 de ani, cu pumnii şi picioarele, pe scările unui pasaj din Braşov, rămân în arest, au decis judecătorii. Adrian Ceplinsche (18 ani) și Mircea Mihai Constantin (23 de ani) au fost arestați preventiv la începtul lunii aprilie, după ce l-au bătut până la leșin pe Dumitru Neculai.  Joi (17 mai), Curtea de Apel Brașov a decis ca tinerii să rămână în continuare în arest.  Decizia judecătorilor nu este definitivă. 

„În baza art 207 al 6 Cpp, art 348 Cpp constata legalitatea si temeinicia masurii preventive si mentine masura arestarii preventive luata fata de inculpații CEPLINSCHE ADRIAN – deținut în baza mandatului de arestare preventiva nr. 53/2018 emis de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Brașov – și MIRCEA MIHAI-CONSTANTIN – deținut în baza mandatului de arestare preventiva nr 54/2018 emis de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Brașlov. Cu drept de contestație în 48 ore de la comunicare.

Pronunțată în camera de consiliu, azi 17.05.2018”, se arată în decizia judecătorească.(Vezi ce spune batranul , mai jos…)

Loading...

Cei doi agresori au fost acuzaţi iniţial de lovituri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Anchetatorii au schimbat încadrarea faptei în tentativă de omor. Tineri riscă până la 12 ani de închisoare dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

Ce spune bătrânul din Brașov despre tinerii care l-au snopit în bătaie

Bătrânul din Brașov  a fost bătut crunt sâmbătă noaptea într-un pasaj din Braşov. Motivul atacului este încă sub semnul întrebării. Dumitru Neculai este în continuare confuz și are mai multe variante privind motivul atacului.

El susține că îl cunoștea pe Ceplinsche Adrian, agresorul de 18 ani, cel care a fost și cel mai violent dintre cei doi. Bătrânul a mărturisit că au mai lucrat împreună și că a mai fost bătut de el. El susține că i-a dat împrumut 80 de lei și că nu i-a mai primit înapoi.

 „Era duşmănos că eu lucrez şi el nu lucra nicăieri. El umbla «la bunica», adică la container, aşa spunem noi, şi eu lucram şi luam sâmbăta 300-400 de lei. A venit odată la mine în cort şi m-a bătut. Acum m-a bătat la un subsolul undeva nu îmi aduc bine aminte. I-am dat 80 de lei împrumut şi nu i-am mai văzut nici în ziua de astăzi”, a povestit Dumitru Neculai.

Inițial, bătrânul din Brașov a spus că lucra la unul dintre agresori şi a fost bătut pentru că şi-a cerut banii. Totodată, el a mai spus că a fost şi jefuit și că avea la el 5.000 de lei din vânzarea unui teren.

Primele declarații ale tinerilor care au snopit în bătaie un bătrân, în Brașov ,sunt ULUITOARE. NU RECUNOSC nimic si SE CONTRAZIC

Loading...