Ce se intampla in LUME la anumite temperaturi!Chiar daca pare un pamflet, unele afirmatii din cele de mai jos sunt chiar reale

940

+20 grade Celsius: grecii isi dau seama ca nu mai este vreme de plaja. Mai mult, incep sa poarte pulovere. Care au asa ceva.
+15 grade Celsius: locuitorii din Hawaii incearca febril sa dea drumul caloriferelor. Dupa cateva minute de dardait prin casa isi dau seama ca nu poseda unul.
+10 grade Celsius: americanii incep sa tremure din toate incheieturile. Rusii planteaza castraveti. Romanii nu au termometre dar incep sa simta ei ceva.
+5 grade Celsius: romanii scot aburi cand respira. Masinile italiene nu mai pornesc. Norvegienii decid ca e cazul sa faca baie, iar rusii sofeaza cu toate geamurile coborate.
0 grade Celsius: apa ingheata in toata lumea, mai putin in Rusia, unde ea doar se ingroasa un pic.
-5 grade Celsius: masinile frantuzesti nu mai pornesc. Cineva intreaba de cele italienesti. Nu e cazul sa raspundem. Romanii sunt fericiti, Loganul inca respira.
-10 grade Celsius: majoritatea oamenilor normali cad in letargie si se gandesc cum ar fi sa plece intr-o vacanta in Australia. Australienii habar n-au cum arata minus 10 grade Celsius, dar afla de pe net.
-15 grade Celsius: pisica dumneavoastra insista sa doarma in pat. Norvegienii isi aduc aminte ca au pulovere. Rusii profita de ultimele raze de soare si se bornzeaza la copca.
-20 grade Celsius: masinile americane nu mai pornesc, in schimb, proprietarii din New York dau drumul la incalzirea centrala. Rusii decid sa faca un ultim picnic iar cei din Alaska trec la hainele cu maneca lunga.
Romanii se uita la televizor si se incalzesc lasand aragazul aprins. Doar cei care nu au butelie sau contorizare separata la gaz.
-25 grade Celsius: masinile nemtesti isi dau duhul. Locuitorii din Hawaii mai traiesc doar in cartile de istorie.
-30 grade Celsius: politicienii incep sa discute despre situatia oamenilor fara adapost. Pisica dumneavoastra nu mai adoarme daca nu este in pijamalele dumneavoastra.
-35 grade Celsius: e prea frig ca sa mai poti gandi. Masinile japoneze nu mai pornesc. Romanii sughit.
-40 grade Celsius: oamenii care nu mai gandeau la -35 de grade viseaza sa stea doua saptamani intr-o cada cu apa fierbinte. Masinile produse de suedezi nu mai pot fi pornite.
-45 grade Celsius: transportul in Europa este o utopie, in timp ce rusii se delecteaza cu inghetata mancata in fata Kremlinului.
Din pacate, la aceasta temperatura grecii sunt morti, iar politicienii iau primele masuri concrete pentru oamenii fara adapost.
-50 grade Celsius: pleoapele se lipesc atunci cand clipesti. In Alaska, oamenii inchid ferestrele de la baie.
-60 grade Celsius: ursii polari incep sa o ia la pas, spre sud.
-70 grade Celsius: prin codul Morse suntem anuntati ca a inghetat Iadul.
-75 grade Celsius: serviciile speciale finlandeze il evacueaza pe Mos Craciun din Laponia. Rusii incep sa poarte caciuli cu urechi.
-80 grade Celsius: avocatii isi baga mainile in propriile lor buzunare.
-114 grade Celsius: alcoolul etilic ingheata. Rusii sunt tristi.
-273 grade Celsius: acesta este 0 absolut. Adica nici scara Kelvin nu are un echivalent mai scazut. In cazul in care va intrebati ce fac rusii, ei decid ca ar fi cazul sa isi puna ghetele in picioare.
-295 grade Celsius: 90% din populatia Terrei e moarta. Daca printre cei 10% ramasi in viata sunt si rusi, si probabil sunt, ei organizeaza un campionat mondial de fotbal pe care il castiga. Ar fi primul din istoria fotbalului
-300 grade Celsius: Rusii isi dau duhul. Nu din cauza frigului, ci ca urmarea a faptului ca a inghetat vodca. Nefiind la curent cu prognoza meteo, romanii isi dau seama ca au ramas singurii locuitori ai planetei.

Loading...