Ce face o femeie când îşi doreşte să facă amor cu tine. E incredibil cum procedează

38514

Nu toate femeile sunt rușinoase atunci când le pică un bărbat cu tronc și vor să facă dragoste cu el. Ba din contră, fac tot felul de gesturi prin care să-i dea de înțeles acest lucru. Iată câteva semne că își dorește să facă sex cu tine!

12342535_694079114028084_7132118838094629637_n

De cele mai multe ori avem impresia că reprezentanții sexului puternic fac primul pas atunci când vor să seducă o femeie. Însă lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Și femeile au tendința să-și arate disponibilitatea, numai că ele o fac în alt mod. Iată câteva semne că își dorește să facă sex cu tine.

 Zâmbește seducător

Nici o femeie nu îi zâmbește pur și simplu unui bărbat decât dacă îl place. În momentul în care observi că cea din faţa ta nu-şi poate şterge zâmbetul cu subînţeles de pe buze atunci când te priveşte poţi fi sigur că intenţiile ei sunt cu totul şi cu totul altele. Acesta poate fi unul dintre cele câteva semne că își dorește să facă sex cu tine.

Loading...

Te atinge tot timpul

Unul dintre cele mai clare semne că își dorește să facă sex cu tine este atunci când te atinge cu mâna foarte des pe diferite părţi ale corpului. Încearcă în acest fel să-ţi atragă atenţia asupra ei, să-ţi sugereze că se simte bine în prezenţa ta şi că este disponibilă pentru ceea ce va urma.

 Îți invadează intimitatea

Oricărei femei, când îi place de un bărbat şi vrea să facă sex cu el îşi va dori să fie cât mai mult în preajma lui chiar dacă nu schimbă nici o vorbă. Va sta cât se poate de aproape de el, chiar dacă e suficient spaţiu în jur. Adoră să fie în prezenţa lui sperând câ în acest fel, el îşi va da seama că ea vrea mai mult.

 Este mai drăguță cu tine

Nu este greu pentru nici un bărbat să-și dea seama când o femeie îl place sau vrea să facă sex cu el. Trebuie să observi doar felul în care aceasta se comportă în prezența ta și cât de atentă este la nevoile tale.  Unul dintre cele mai clare semne că vrea să facă sex cu tine este să fii foarte atent la limbajul corpului ei și acesta îți va evidenţia adevăratele sale intenții.

Vrea să te impresioneze

Când o femeie te place şi vrea să facă sex cu tine va încerca prin orice mijloace să te impresioneze, va părea mult mai interesată de ceea ce ai de spus şi va folosi o voce suavă pentru a scoate în evidenţă feminitatea. Modul în care te abordează sau vorbeşte cu tine este diferit de felul în care vorbeşte cu ceilalţi.

Loading...