Ce avere are si cine este Sorin Grindeanu, noul premier propus de PSD

787

sorin grindeanu

Sorin Grindeanu, noua propunere de premier a PSD

Liviu Dragnea a anunțat miercuri, 28 decembrie, cine este noua propunere de premier, după ce Klaus Iohannis a refuzat nominalizarea inițială, cea a lui Sevil Shhaideh. Sorin Grindeanu, „un om loial partidului”, după cum l-a numit președintele social-democraților, este noua propunere de prim-ministru.

Sorin Mihai Grindeanu s-a născut în Caransebeș, are 43 de ani și a mai deținut funcții importante. În prezent este președintele Consiliului Județean Timiș, poziție pe care a luat-o în primire în iunie 2016. Între 17 decembrie 2014 și 17 noiembrie 2015, a ocupat fotoliul de ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale, dar și postul de deputat, din 2012.

În 1999 a avut o bursă Tempus pe o perioadă de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, în domeniul statistică socială, iar în 2001 a făcut specializări în domeniul : Educaţia adulţilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

loading...

În perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, din noiembrie 2001până în ianuarie 2004 a fost director la Direcţia pentru Tineret şi Sport Jud. Timiş, în următorii trei ani a deţinut funcţia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de câteva luni, în 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 până la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primăria Timişoara, anunță Mediafax.

În perioada 2004-2008 a fost consilier local la Timişoara. În noiembrie 1996, Grindeanu a intrat în PDSR, a deținut mai multe funcții în organizația de tineret, iar în decembrie 2003 a devenit preşedinte executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş.

Ce avere are Sorin Grindeanu

În luna iulie a acetsui an, premierul porpus de Liviu Dragnea și-a completat declarația de avere din postura de deputat. Sorin Grindeanu deține trei terenuri în județul Timiș, două cumpărate și unul moștenire a soției, o casă în comuna Giroc din Timiș și un ATV.

De asemenea, acesta a obținut 30.000 de euro din vânzarea unui apartament, în luna martie a acestui an.

Declarația completă de avere o puteți consulta AICI : AVERE

loading...