Ce a discutat Viorica Dăncilă cu preşedintele Iohannis

255

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vorbit şi despre discuţia purtată cu preşedintele Klaus Iohannis pe scandalul izbucnit la DNA, după dezvăluirile făcute de fostul deputat Vlad Cosma.

Loading...

„Domnul preşedinte a ieşit şi a spus că dacă există motive temeinice va face revocarea.Nu puteam să-i propun eu. Întâlnirea a fost despre Centenar şi preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Nu a fost altă discuţie pe justiţie”, a declarat Viorica Dăncilă.

Chiar şi preşedintele Iohannis a vorbit, în cadrul conferinţei susţinute la Palatul Cotroceni săptămâna trecută, despre întâlnirea cu premierul Dăncilă.

„Am avut în această după-amiază o întâlnire despre care cred că este bine să știți. Am primit pe doamna Prim-ministru Dăncilă și pe domnul Președinte Dragnea aici, la Cotroceni. (…) Doamna Prim-ministru mi-a relatat, foarte pe scurt, desigur, că a avut o discuție cu domnul ministru al Justiției, căruia îi lasă mână liberă în ce privește această chestiune vizavi de DNA. Și, la puțin timp după aceea, ați putut urmări poziția ministrului Justiției care ne-a informat că ne va informa.”, a declarat Iohannis.

Loading...